Винесли сейф вагою у 100 кг: у Києві обікрали квартиру керівника телеканалів Медведчука - ЗМІ

Олексій Семенов / Фото Телекритика

Злодії винесли з квартири Олексія Семенова 120 тисяч доларів і коштовності на 5 мільйонів гривень.

Увечері в суботу, 6 січня, злодії обчистили квартиру Олексія Семенова - генерального продюсера медіахолдингу Новини, в який входять заблоковані нині телеканали ZIK, NewsOne і 112 Україна.

Квартира Семенова розташована в Печерському районі Києва в елітному житловому комплексі на бульварі Лесі Українки. Злодії підібрали ключ до квартири продюсера і проникли всередину в проміжку між 18 і 19 годинами. Про це пише Obozrevatel з посиланням на власні джерела.

Повідомляється, що з квартири забрали 120 тисяч доларів (приблизно 3 млн 346 тис.гривень) і коштовності на 5 мільйонів гривень.

Видання Страна пише, що в оточенні Семенова також підтверджують факт пограбування.

"100-кілограмовий сейф винесли з квартири", - говорять співрозмовники.

Сам Семенов поки не коментує ситуацію.

Олексій Семенов - російський медіапродюсер, який останні роки живе і працює в Україні. Після того, як в 2018 році Тарас Козак в інтересах Віктора Медведчука придбав телеканали 112 Україна і NewsOne, Семенов став генеральним продюсером медіахолдингу Новини. У 2019 році в холдинг влився і телеканал ZIK.

У квітні 2020 року стало відомо, що Семенов працює над запуском нового столичного телеканалу - Kyiv.Live. Про звільнення Олексія Семенова холдинг Новини не повідомляв.

Читати такожВідключення 112 Україна, NewsOne, ZIK: експерт пояснив, що не так з рішенням РНБО

Санкції проти Тараса Козака і телеканалів NewsOne, ZIK та 112 - про що повідомляв Главред:

Автор: Анна Ярославська
Новини заразКонтакти