У Херсонській області від дій РФ загинули 2 дітей, Генічеськ під контролем окупантів

Російські військові захопили частину Херсонщини / Reuters

Також постраждали 33 людини, з яких 4 дитини і 17 військових.

В результаті обстрілів РФ у Херсонській області загинули 13 осіб, з них 2 дитини і 9 військовослужбовців.

Як повідомляє Херсонська ОДА, в регіоні постраждали 33 людини, з яких 4 дитини і 17 військових.

Також ОДА повідомляє про захоплення російськими військами міста Олешки та переправи через Дніпро.

"Олешки під контролем російських військ. Знищені військові об'єкти авіацією противника. Переправа через Дніпро під контролем загарбників", - йдеться в повідомленні.

Крім того, в Генічеському районі всі державні структури перейшли під контроль загарбників. Техніка стоїть в самому місті, а в околицях - блокпости з російськими військами. Окупанти проводять перевірку виїжджаючих на приналежність до Збройних Сил України. Стрільби та активних бойових дій немає.

У Скадовському районі колона військової техніки стоїть в районі Широкого, але не рухається. У самому місті російських військ немає.

У Бериславському районі велика колона бронетехніки перетнула Каховську ГЕС і вирушила у бік Великої Олександрівки. Щодо перебування техніки у Бериславі точна інформація відсутня.

У Каховському районі російська військова техніка стоїть у місті Нова Каховка. Захоплені Каховська ГЕС і переправи через Північно-Кримський канал.

Раніше сьогодні бойовики обстріляли Маріуполь. Пошкоджено житлові будинки.

Також раніше Олексій Арестович сказав, що найнебезпечніші напрямки вторгнення Росії з боку Криму, Білорусі, Чернігова та Харкова.

Автор: Уляна Поліщук
Новини заразКонтакти