У центрі Житомира спіймали психа, який кидався на людей з ножем

У центрі Житомира спіймали психа, який кидався на людей з ножем

Ще до приїзду поліції двоє перехожих вибили ніж у нападника і тримали його.

Напад на людей у Житомирі suspilne.media
Напад на людей у Житомирі suspilne.media
Напад на людей у Житомирі suspilne.media
Напад на людей у Житомирі suspilne.media

У центрі Житомира чоловік з ножем у неадекватному стані кидався на людей. Інцидент стався на площі Перемоги, на зупинці громадського транспорту орієнтовно опівдні 15 лютого.

"Жінці пропоров сумку, а чоловікові - куртку. Про чоловіка нічого не можу сказати, а ось жінка пішла далі на роботу", - розповіли очевидці події, повідомляє Суспільне.

Відзначається, що ще до приїзду поліції двоє перехожих вибили ніж у нападника і тримали його. Один з них відвертав увагу нападника, а інший в цей час наблизився з-за спини. За словами очевидців, хлопці спрацювали технічно, завдяки чому їм вдалося зупинити зловмисника.

Бійці підрозділу "ТОР" затримали нападника. Поліція з'ясовує особу чоловіка і бере свідчення у свідків.

Відзначимо, у соцмережах пишуть, що виною всьому – медреформа.

"Даний випадок не поодинокий і чудово демонструє «реформу Супрун» і закриття лікарень для таких людей. Так і живемо», - прокоментував інцидент Telegram-канал Наблюдатель.

«Одним з недоліків совдепії було те, що психічні перебували на обліку. Контролювалися. В період весняного чи осіннього загострення підліковувались. Такі люди виявлялися. Проводилися з населенням диспансеризації, обстеження. А зараз навіщо??? Хай бігають по вулицях з холодною та вогнепальною. Все повинно бути платним. Талановитий лікар має працювати за кордоном. Середньо - і неук в нас. Прийдеш на прийом, привітаєшся за мінімум триста гривень. А він тобі він тобі скаже, що треба попробувати з вказаної ним аптеки і на слідуючий раз призначить наготувати 300 та прийти на побачення», - висловився Олекса Строкатий.

Напад з ножем - про що повідомлялося раніше:

Автор: Адріана Бубновська
Новини заразКонтакти