"Розумні такі, прям капець": працівниця Укрпошти відмовилася обслуговувати українською і викликала копів

Працівниця Укрпошти відмовилася обслуговувати українською / УНІАН

Ще один епізод в низці скандалів, які викликані недавно набрав чинності законом про функціонування української мови як державної.

У Кривому Розі працівниця держкомпанії Укрпошта відмовилася обслуговувати відвідувача українською мовою. Більш того, жінка в порушення інструкцій в умовах епідемії коронавірусу COVID-19 працювала без маски. Відповідне відео було опубліковано в мережі.

"Ви не маєте права мене знімати. Я ще раз кажу: ви не маєте права мене знімати, вийдіть звідси. Я розмовляю, як мені зручно. Ніхто, ні якою мовою не забороняв мені розмовляти всі такі розумні, прям капець", — влаштувала жінка перепалку з клієнтом.

Незадоволений клієнт пообіцяв відправити ролик зі скаргою на дію жінки керівництву Укрпошти. А вона у відповідь викликала патруль поліції.

"Про Укрпошту не здивувався. А коли випадково прочитав опис, то випав. Підтверджую, у нас в Кривбасі дичину з Укрпоштою. Сидять совки й щось собі під ніс бубонять. Це не моє відділення, але все аналогічно", - прокоментував Користувач Troll Quantum.

"Свідомо відмовилася спілкуватися державною мовою, попри прохання клієнта. Треба відсилати відео і заяву уповноваженому із захисту державної мови", - написав користувач Alex Meln.

"Чому вона думає, що її як працівника пошти при виконанні обов'язків не можна знімати? Штраф за відсутність маски, відмова обслуговувати державною мовою, свідомо неправдивий виклик поліції (вона ж збрехала і сказала - що клієнт "буйний")", - написав користувач Cloud Man.

Читати також"Патріотики з зал*пи, від'*біться": школярка з Києва обматерила українську мову

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

Автор: Дмитро Відоменко
Новини заразКонтакти