Україну накрили нові снігопади: які дороги потрапили у сніговий полон

Україну накрили нові снігопади / УНІАН

Обмежено рух на низці доріг через погіршення погоди.

В Україні запровадили обмеження на автомобільних дорогах у зв'язку з погіршенням погодних умов.

Як повідомили у Державному агентстві автомобільних доріг України (Укравтодор), обмежено рух на низці доріг Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської областей через снігопад.

Львівська область

Як уточнили у прес-службі патрульної поліції Львівської області, у Львівській області через снігопад обмежено рух великогабаритного вантажного транспорту на семи трасах:

Івано-Франківська область

Закарпатська область

Черкаська область

Рівненська область

Київ

Прес-служба Укравтодору зазначила, що інтенсивний снігопад накрив все Правобережжя країни.

«До 10 см снігу випало у Волинській, Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській, Хмельницькій, Рівненській, Житомирській областях при температурі повітря від -1 до -7°С.сніг з дощем у Чернівецькій та Закарпатській областях з утворенням ожеледиці на покритті», - сказано в повідомленні.

Як працюють аеропорти та залізничний транспорт

Міжнародний аеропорт Одеса через туман змінив графік прийому і відправки літаків.

Як повідомили в аеропорту, затримується очікуваний вранці літак компанії Turkish Airlines зі Стамбула.

Також вже відомо, що прибуде із запізненням борт SkyUp з Шарм-ель-Шейха (Єгипет), посадка якого запланована на 13:10.

Розклад решти рейсів поки залишається без зміни.

У свою чергу в Укрзалізниці уточнили, що роботи з прибирання снігу тривають у цілодобовому режимі.

У роботах з ліквідації наслідків негоди було задіяно понад 4,3 тисяч залізничників, також працювало 27 снігоочисних поїздів.

/ facebook.com/Ukrzaliznytsia

Найбільша товщина товщина снігового покриву спостерігалася у Гребінці - 50 см, Києві - 35 см, Львові, Конотопі та Шепетівці-по 25 см.

Коли і де чекати нового удару стихії

Синоптики попереджають про ускладнення погоди на більшій частині України, повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій з посиланням на Укргідрометцентр.

"Сьогодні складні погодні умови: у всій країні, крім південного сходу, часом сніг і мокрий сніг, на Закарпатті, в центральних, місцями північних і Харківській областях з дощем, в західних, північних областях значні, в Карпатському регіоні сильні опади»,-йдеться в повідомленні.

У центральних, північних областях та на Прикарпатті місцями налипання мокрого снігу, ожеледь; на дорогах країни, крім південно-східної частини, ожеледиця. Вітер південно-східний з переходом в західних областях на північно-західний, 7-12 метрів в секунду, в західній частині пориви 15-20 метрів в секунду, хуртовини.

Читати такожВ Укргідрометцентрі розповіли, коли і де чекати 30-градусних морозівТемпература в північних і більшості західних областей 0-5° морозу; на решті території 1-6° тепла, на крайньому півдні країни 9-14° тепла.

У Київській області значний сніг, по області місцями з дощем, місцями ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 м/с.

Температура по області 0-5° морозу, в Києві 2-4° морозу.

Коли чекати нових снігопадів і сильних морозів:

Автор: Олексій Тесля
Новини заразКонтакти