Суд обрав запобіжний захід прихильнику Стерненка

Суд обрав запобіжний захід учаснику акції протесту біля Офісу президента / УНІАН

Печерський районний суд обрав запобіжний захід для одного з погромників Офісу президента.

Печерський районний суд у вівторок, 23 березня, обрав запобіжний захід для одного з погромників Офісу президента - Владислава Гранецького-Стафійчука (відомого як Влад Сорд). Його відправили під цілодобовий домашній арешт.

Печерський районний суд Києва задовольнив клопотання столичної прокуратури та обрав Сорду запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту, повідомляє УП.

Зазначимо, заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко вважає, що затриманий правоохоронцями учасник суботньої акції на підтримку Сергія Стерненка під Офісом президента України є провокатором.

Раніше у поліції повідомили, що під час мітингу затримали уродженця Вінницької області, 1995 року народження. Правоохоронці його назвали "одним з найагресивніших учасників" акції.

"Це - уродженець Вінницької області, 1995 року народження, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення злочину, передбаченого ч.2 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. Чоловіка затримали в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України", - повідомили у поліції.

Влад Сорд - письменник, ветеран з позивним "Змій" воював на Сході України майже 5 років. Служив у "Правому секторі" й ОУН, демобілізувався з 93 ОМБр.

Заворушення біля Офісу президента 20 березня:

Справа Стерненка - про що важливо знати:

Автор: Адріана Бубновська
Новини заразКонтакти