Росіяни розстріляли 9 українських бійців на Курщині: у DeepState розповіли обставини трагедії

Розстріл окупантами українських військових у Курській області 10 жовтня/ колаж: Главред, фото: DeepState

Українські воїни наткнулися на військових РФ, коли виходили на позиції, і змушені були відстрілюватися. Але через обмежену кількість БК їм довелося здатися.

Російські окупанти 10 жовтня розстріляли 9 українських військовослужбовців у Курській області. Серед загиблих, зокрема, були дронщики.

Українські воїни наткнулися на російських військових, коли виходили на позиції. Захисникам України довелося відстрілюватися, проте кількість боєкомплекту була обмежена, і вони були змушені здатися. Після цього російські загарбники їх розстріляли. Про це повідомили у DeepState.

"Росіяни вчергове порушили правила та звичаї ведення війни – розстріляно 9 українських військових на Курщині. Від наших джерел у 1 ОТБр стало відомо, що російські окупанти 10 жовтня розстріляли дронщиків та суміжників в районі н.п. Зелений Шлях. Додаткові деталі обставин з'ясовуються, але відомо, що хлопці виходили на позиції з думками, що вони у відносному тилу, але вже змушені були вступати в контакт з ворогом та відстрілювались. Проте кількість БК була обмежена і вони були вимушені здатися", – йдеться у повідомленні.

У той же час в DeepState зазначили, що загалом ситуація на Курщині не така радісна. Сили Оборони проводять стабілізаційні заходи, але відновити втрачене вкрай важко.

"Ми обговорили дану ситуацію з іншими офіцерами та командирами на різних ділянках. Екіпажам БПЛА варто серйозніше ставитися до можливості прориву ворога на їх позиції та не нехтувати безпекою", – зазначається у повідомленні.

Новина доповнюється…

Новини заразКонтакти