"Росіяни мене знайдуть і вб'ють": українці погрожують після скандалу в Туреччині

У Туреччині спалахнув скандал між українкою та росіянином / Колаж: Главред, фото: скріншот з відео

Росіянин на турецькому курорті почав погрожувати українці та її дітям вбивством.

Українка Альона вже декілька днів поспіль отримує погрози від росіянина, який влаштував скандал прямо на курорті в Туреччині. Він погрожує жінці вбивством. Про це вона особисто розповіла в інтерв'ю Кароліні Ашіон. Відео вже розлетілося в Мережі.

У різних соцмережах та месенджерах жінці присилають фото мертвих військових та погрожують вчинити так само з нею та її дітьми.

"Ця потвора сказала, що вб'є мене і моїх дітей, щоб ми не розмножувалися. (Казав - Главред), що він "таких" вже вбивав. Я відійшла від стресу та пішла до керівництва (готелю - Главред). Вони мені сказали, що все добре буде, дали мені охорону", - сказала Альона.

Вона додала, що їй надходять погрози. Росіяни навіть знайшли адреси, де живе жінка, її батьки, де облаштований її бізнес.

"Мені кажуть, що 140 мільйонів росіян мене знайдуть і вб'ють. Тому я цю справу не залишила, я поїхала в поліцію", - розказала жінка.

Самого ж росіянина виселили з готелю разом з його дівчиною. Тепер вони відпочивають в іншому готелі.

Дивіться відео про переслідування українки:

У Туреччині спалахнув скандал між українкою та росіянином / фото: скріншот

Скандал на курорті в Туреччині

Російський турист влаштував скандал на курорті та почав вихвалятися тим, що вбивав українців на кривавій війні, яку розв'язав російський диктатор Володимир Путін.

Все почалося з того, що українці відійшли від шезлонгів і в цей момент туди прийшли росіяни. Вони нахабно викинули речі українців убік та зайняли їхні місця.

Українка покликала на допомогу охорону, а росіянин почав кричати, що українкам потрібно було спонсорувати ЗСУ, а не їхати на відпочинок.

"Що, приїхали відпочивати? Краще б проспонсорували свою армію. Кінчені. Такі ж ростуть (діти - Главред)", - сказав росіянин.

Дивіться відео конфлікту між українками і росіянином в Туреччині:

У Туреччині спалахнув скандал між українкою та росіянином / фото: скріншот

Нагадаємо, росіянка з чоловіком в Таїланді накинулися на громадянку Великої Британії. Повідомляється, що коли жінка ввічливо до неї звернулася, то мешканка країни-агресора відкусила потерпілий шматок пальця і напала на собаку.

Раніше повідомлялося, що у Києві в одному з кафе відвідувачі під час застілля почали співати пісні скандального російського співака Григорія Лепса, який підтримує політику російського диктатора Володимира Путіна і російську збройну агресію проти України. Коли дівчина, яка це почула, спробувала зафіксувати це на телефон і зробила зауваження адміністрації закладу, її грубо виштовхали за двері.

Інші новини:

Новини заразКонтакти