Посилок не дочекаєтеся: у Кривому Розі вщент вигоріла фура Нової пошти

У Кривому Розі зайнялася фура Нової пошти

Осередком полум'я став причіп автомобіля. Водій від'єднав вантаж від машини, залишивши його на узбіччі.

Сьогоднів Центрально-Міському районі Кривого Рогу загорівся вантажний автомобіль. Близько 10:20 вантажівка рухалася по вулиці Мерецкова з боку мікрорайону Макулан.

Як пишуть місцеві ЗМІ, недалеко від зупинки Цегельний завод фура раптово загорілася. Осередком полум'я став причіп автомобіля. Водій від'єднав вантаж від машини, залишивши його на узбіччі.

У результаті події з людей ніхто не постраждав. У кузові знаходилися посилки з Нової пошти, які мали доставити до Кривого Рогу сьогодні в обід. Вогонь знищив чи пошкодив абсолютну більшість надісланих речей.

На цей час пожежу повністю ліквідували. Площа пожежі склала 30 квадратних метрів.

Пізніше загоряння прокоментували в прес-службі Нової пошти і вказали на попередню причину пожежі в кузові фури. Також клієнтам, у яких згоріли посилки, пообіцяли виплатити компенсації.

"В середу, 10 червня, в Кривому розі сталося займання партнерського автомобілю, який за договором перевозив посилки клієнтів Нової пошти. Водій авто не постраждав. Попередньо відомо, що займання сталося через вміст однієї з посилок, яку перевозив автомобіль. Причина загоряння встановлюється. Компанія виплатить компенсації клієнтам згідно оголошеної вартості відправлення.", - відзначили в Новій пошті.

Як раніше писав Главред, в п'ятницю, 29 травня, у Дніпрі на повному ходу сталося загоряння в одному з міських трамваїв. Інцидент у трамваї стався в районі зупинки Євраз ДМЗ на вулиці Ударників. Все почалося з невеликого задимлення, яке швидко переросло в серйозну пожежу.

Нагадаємо, у місті Рубіжне (Луганська область) сталося загоряння у вантажівці популярної логістичної компанії Нова пошта. Одна із посилок, які перевозилися на фурі, раптово загорілася.

Автор: Катя Трохименко
Новини заразКонтакти