Під Одесою іномарка влетіла у вантажівку, загинули молоді дівчата

Під Одеською сталася ДТП

Інцидент трапився у вівторок близько 04: 00 на вулиці Уварова. 31-річний житель Балти на своєму BMW в'їхав у припарковану на узбіччі вантажівку DAF.

Вранці у вівторок, 16 березня, в Одеській області на Балті сталася серйозна аварія - BMW врізався в припарковану вантажівку, загинули дві неповнолітні пасажирки легковика, пише пресслужба Нацполіції.

Інцидент трапився близько 04: 00 на вулиці Уварова. 31-річний житель Балти на своєму BMW в'їхав у припарковану на узбіччі вантажівку DAF. Крім водія в легковому автомобілі перебувало троє пасажирів, двоє 17-річних дівчат та один 21-річний хлопець. Урезультаті ДТП дві дівчини загинули на місці, чоловіків з черепно-мозковими травмами і множинними переломами забрала карета "швидкої".

"Встановлюються обставини аварії, в тому числі - чи був водій BMW тверезий", - йдеться в повідомленні.

На місці працювала слідчо-оперативна група Нацполіції. Відкрито справу за ч.3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Порушнику загрожує від п'яти до десяти років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортом на строк до трьох років.

ДТП в Україні - про що повідомлялося раніше:

Автор: Катя Трохименко
Новини заразКонтакти