На Прикарпатті відкрили ліцей, який не могли добудувати майже 20 років

Минулого року на завершення другої черги ліцею було виділено 15 млн гривень.

У високогірному селі Вишків Івано-Франківської області відкрили ліцей, який почали будувати ще у 2003 році. Завершити проєкт вдалося завдяки програмі президента Володимира Зеленського «Велике будівництво», інформує обласна адміністрація.

Минулого року на завершення другої черги ліцею було виділено 15 млн гривень. З них понад 13 млн – з Державного фонду регіонального розвитку.

«Будівництво ліцею тривало кілька років. Через відсутність належного фінансового ресурсу не було можливості завершити спорудження об'єкта. Та за підтримки президентської програми і співфінансування з місцевої казни школярі та педагоги вчитимуться на викладатимуть у комфортному закладі», - наголосила голова Івано-Франківської ОДА Світлана Онищук.

Новий освітній заклад має все, необхідне для навчання: просторі кімнати, нові меблі, спортивний і актовий зали, їдальню тощо.

Як повідомлялося раніше, в Івано-Франківську за підтримки програми президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» планують збудувати новий міст через Бистрицю Солотвинську.

Автор: Олег Макаров
Новини заразКонтакти