Піску в Ялті немає: у Держдумі Зеленського "вивели на чисту воду"

У РФ заявили, що пляжі в Ялті галькові, а не піщані / Фото pixaby

Руслан Бальбек вважає, що президент України не зможе нічого написати на Ялтинському піску, тому що пляжі там галькові.

Депутат російської Держдуми від Криму Руслан Бальбек вважає, що у президента Володимира Зеленського не вийде написати на ялтинському піску, що Крим - це Україна. Мовляв, піску там немає, є лише галька. Так Бальбек відреагував на новорічне звернення Зеленського.

«Зеленський вчора збирався якісь послання на піску в Ялті малювати, та ось тільки в Ялті піску немає - нема на чому українському президенту буде гасла писати. Ось вона - чергова брехня», - заявив депутат Держдуми, передає РИА Новости.

Бальбек додав, що з моменту так званого приєднання Криму до Росії (насправді анексії півострова) київська влада «страждає на хворобу брехливих обіцянок». Як приклад він навів обіцянку екс-президента України Петра Порошенка провести парад у Севастополі.

За його словами, вже ніхто в світі не вірить, що у Росії можна забрати Крим, і лише президент Зеленський «вважає себе розумнішим за всю планету».

"Навіть пісок в Ялті знайшов, якого там зроду не було, адже на південному березі Криму всі пляжі - галькові", - додав депутат.

Також Бальбек назвав чинну українську владу "сектою", в якій змінюються духовні лідери, а мантри при цьому залишаються колишні.

Анексія Криму

У березні 2014 року в Криму під дулами російських військових пройшов так званий "референдум" про статус півострова, більшість жителів нібито висловилися за приєднання до РФ. Пізніше Росія анексувала Крим. В Україні влада визнала 20 лютого 2014 року датою початку захоплення півострова.

Читати такожНоворічне звернення Зеленського: як відреагували українці

Новорічне звернення Зеленського 2021:

Автор: Анна Ярославська
Новини заразКонтакти