"Полум'яні вітання": Зеленський накинувся на мера Черкас

Зеленський накинувся на мера Черкас / УНІАН

За словами президента України, мер Черкас скористався ситуацією, аби зробити "політичний рейтинг".

Сьогодні влада Черкас схвалила резонансне рішення щодо ослаблення карантинних обмежень раніше часу.

Президент України Володимир Зеленський різко відреагував на ці дії та звинуватив меру міста Анатолію Бондаренку в намірі зробити собі таким чином "політичний рейтинг".

Читати також"Не хоче бачити в Кабміні": у Зеленського розповіли про відносини Саакашвілі і Шмигаля

"Окреме вітання особисто від президента, а також Міністерства внутрішніх справ і Служби безпеки України я хочу передати меру міста Черкаси, який разом із міською радою втратили календар і збиралися пом'якшувати карантинні заходи раніше 11 травня. Це спроба заробити політичний рейтинг ціною життя і здоров'я мешканців міста. Це матиме відповідні юридичні наслідки", - заявив Зеленський.

Карантин у Черкасах скасували

Як відомо, 30 квітня Черкаська міська рада ухвалила рішення щодо ослаблення карантину в місті раніше 11 травня. Місцева влада дозволила з 1 травня відновити роботу непродовольчих магазинів, ринків, парків і скверів, а також літніх майданчиків кафе і ресторанів.

Також нагадаємо, голова Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков через Мережу пригрозив владі Черкас (де депутати міськради схвалили рішення про відновлення роботи деяких підприємств, які раніше були закриті в умовах коронавірусного карантину).

Новини заразКонтакти