Окупанти, які розстріляли українських полонених, вже ліквідовані: деталі

Окупанти, які розстріляли українських полонених, ймовірно, вже ліквідовані, каже Барабаш/ колаж: Главред, фото: скрін

Українські військові взяли штурмом позицію, де перебували ці загарбники, і знищили їх.

Захисники України, ймовірно, уже ліквідували російських окупантів, які розстріляли полонених українських військових.

Загарбники були знищені під час штурму позиції. Про це повідомив начальник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш в ефірі телеканалу FREEДОМ.

Двоє українських військових вирішили здатися у полон, тому що у них закінчився боєкомплект, а російські загарбники підійшли до позиції. Але коли вони вийшли з піднятими руками, окупанти холоднокровно їх розстріляли.

За словами Барабаша, пізніше українські воїни взяли штурмом цю позицію і знищили усіх загарбників, які там були.

"Вони (двоє українських бійців – ред.) здавалися у полон справді тому, що у них закінчився боєкомплект. Наскільки мені відомо, трішки пізніше наші хлопці взяли штурмом цю позицію, і всі (окупанти – ред.), хто там перебував, були ліквідовані", – розповів начальник Авдіївської МВА.

Окупанти, які розстріляли українських полонених, ймовірно, вже ліквідовані, каже Барабаш/ скрін

Дивіться відео з коментарем Віталія Барабаша:

Розстріл окупантами українських полонених

Нагадаємо, під Авдіївкою росіяни розстріляли беззбройних бійців ЗСУ, які здалися в полон. Окупанти зайшли на позиції 45-го ОСБ. Бійці ЗСУ були змушені здаватися через брак боєкомплекту. Коли захисники України вийшли з піднятими руками, щоб здатися у полон, загарбники відкрили по них вогонь.

В Україні відреагували на розстріл полонених бійців ЗСУ. У Збройних силах України перевіряють відео розстрілу російськими окупантами українських військових, які здавалися в полон, імовірно, біля Степового на Донеччині.

Пізніше у ЗСУ підтвердили загибель військових внаслідок розстрілу окупантами. Країна-агресорка Росія вкотре порушила закони та звичаї війни, норми міжнародного права та жорстоко розстріляла українських полонених. У ЗСУ закликали міжнародне співтовариство відреагувати та притягнути військове керівництво Росії до відповідальності.

Читайте також:

Новини заразКонтакти