Під Херсоном будівлю прокуратури підпалили "коктейлем Молотова": опубліковано фото

Коктейль Молотова / Facebook Нацполіції по Херсонській області

Рано вранці 27 травня в місті Каховка співробітникам місцевої прокуратури передали "пекельний привіт".

У місті Каховка (на Херсонщині) в будівлю місцевої прокуратури невідомі зловмисники кинули "коктейль Молотова".

Пригода сталася в середу, 27 травня, близько 05:00 ‒ повідомляється на сторінці Главку Нацполіції Херсонської області в соцмережі Facebook.

"Сьогодні близько п'ятої години ранку пожежники повідомили про те, що в адміністративному приміщенні Каховської міської прокуратури сталася пожежа. При огляді місця події слідчо-оперативна група Каховського відділу поліції виявила, що на першому поверсі будівлі розбите скло. Біля вікна знаходилася скляна пляшка з частинками легкозаймистої речовини", ‒ йдеться в тексті.

За словами правоохоронців, всі речові докази були вилучені та направлені на дослідження. Як основну причину інциденту слідчі розглядають професійну діяльність працівників Каховської прокуратури.

Відкрито кримінальне провадження (частина 2 стаття 347 КК України ‒ умисне знищення або пошкодження майна працівника правоохоронного органу, працівника органу державної виконавчої служби або приватного виконавця, вчинене шляхом підпалу). Зловмисникам загрожує тюремне ув'язнення терміном на 15 років.

Нагадаємо, раніше в Рівненській області житель населеного пункту Старе Село у п'яному вигляді намагався спалити службовий автомобіль поліції ‒ тому що правоохоронці відмовилися з ним святкувати Великдень (Воскресіння Христове).

Автор: Дмитро Відоменко
Новини заразКонтакти