"Неможливо дивитися без сліз": у Києві мати побачила сина-підлітка, який стрибнув з даху багатоповерхівки

Підліток вчинив самогубство в Києві / Facebook М.Образенко

Хлопець піднявся наверх будинку і зробив фатальний стрибок вниз.

У Києві підліток вчинив самогубство - він зістрибнув з даху одного з багатоповерхових будинків.

Як розповів в Facebook користувач Максим Образенко, на місце трагедії прийшла мати молодої людини.

За словами свідків, все сталося 13 вересня просто посеред дня, коли хлопець піднявся наверх будинку і зробив фатальний стрибок вниз.

"Сьогодні став свідком трагедії. З даху будинку, де ми живемо, впав підліток. Впав сам. Зайшов у будинок, піднявся наверх і стрибнув", - пише очевидець.

Користувач також опублікував кадри з місця трагедії, на яких відображено, як жінка присіла біля тіла загиблого, на іншому знімку загиблий накритий чорною плівкою.

"Жерсть. Коли бачиш по ТБ, це одне, коли це сталося майже на твоїх очах і бачиш все це сам - зовсім інше. Через півгодини привели його мати... Це неможливо було дивитися без сліз. Дуже шкода", - додав Образенко.

Читати такожНе вступила до навчального закладу: у Дніпрі скоїла суїцид 15-річна дівчинка

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в Харкові 15-річна дівчинка на очах у своєї подруги зістрибнула з даху дев'ятиповерхового будинку.

Трагедія сталася в понеділок, 13 вересня, на вулиці Героїв Сталінграда, 189. Як повідомляє місцевий Telegram-канал Труха, дівчинка гуляла разом з подругою і розповідала їй, що хоче накласти на себе руки.

Автор: Олексій Тесля
Новини заразКонтакти