Обурені ФОПи влаштували "коридор ганьби" глядачам концерту студії Квартал-95

ФОПи влаштували "коридор ганьби" глядачам концерту студії Квартал-95 / t.me/KlymenkoTime

Люди, які прийшли на концерт гумористів, наштовхнулися на агресію підприємців.

У вівторок, 22 грудня, активісти протестного руху SaveФОП привели підприємців до будівлі палацу "Україна", де о 19:00 розпочався концерт колишніх колег президента України Володимира Зеленського - студії "Квартал 95". Підприємці вимагають дати їм право працювати під час карантину, який влада збирається запровадити на період з 8 по 24 січня. Також вимогою підприємців є створення комісії за участю представників SaveФОП, щоб влада радилася з ними щодо рішень, які стосуються підприємців.

Бунтівники-ФОПи, які прийшли до палацу «Україна», спочатку кричали «Зе, відповідай за базар», намагаючись таким чином натиснути на президента. Також вони розгорнули величезний плакат з цим гаслом. Потім бізнесмени почали кричати " Ганьба!" глядачам, які прийшли на концерт, повідомляє Telegram- канал Klymenko Time.

"Протестувальники, які чекають на акторів "95 кварталу" під Палацом "Україна" в Києві почали... кричати "Ганьба!" глядачам, які приходять на концерт. Навіщо, чому - здається нам, вони й самі не до кінця розуміють", - сказано у повідомленні.

Також стало відомо, що після того, як протестувальники повернулися на Майдан і зустрілися з тими, хто весь цей час залишався там, щоб його силовики не зайняли, усі розійшлися.

ФОПи на Майдані почали розходитися / t.me/KlymenkoTime

Зазначимо, сьогодні вдень протестувальники вирушили маршем до Офісу президента, де вимагали "недопущення необґрунтованих обмежень локдауну, які обмежують право на працю".

Після цього вони пішли до палацу "Україна", де проходить концерт "Кварталу-95". Організатори протесту зазначили, що вони звертатимуться до друзів і колег Зеленського, щоб вони вжили заходів.

Протести ФОПів - про що йшлося раніше:

Автор: Адріана Бубновська
Новини заразКонтакти