"Нас може спіткати доля Ізраїлю": Жданов прогнозує продовження війни з РФ "доки існуватимуть держави"

Жданов прогнозує продовження війни з РФ "доки існуватимуть держави"/ 128-а окрема гірсько-штурмова Закарпатська бригада, Главред

Вихід України на кордони 1991 року може стати не остаточним завершенням війни.

Військовий експерт Олег Жданов припускає, що одним із варіантів завершення цієї війни може бути сценарій, у якому Україна опиниться в умовах, подібних до сучасного Ізраїлю. У такому разі війна продовжуватиметься, поки існуватимуть Україна і Росія.

За словами експерта, вихід України на кордони 1991 року може стати ще не остаточним завершення війни. Про це він сказав під час прямого ефіру на своєму YouTube-каналі.

"Це один із варіантів закінчення цієї війни. Вийшовши на кордони 1991 року, ми можемо закінчити активну фазу військових дій. Так, ми можемо опинитися в ситуації, в якій зараз Ізраїль. Коли ворог буде постійний. І скільки часу будуть існувати наші держави, стільки існуватиме протистояння між нами", – сказав Жданов.

Нагадаємо, колишній головнокомандувач сил НАТО в Європі Джеймс Джонс зазначає, що країна-агресорка Росія уже програла війну проти України, проте визнавати цього вона не хоче. Остаточно завершити війну могли б Сполучені Штати, якби виконали три важливі кроки.

Раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що наступний 2023 рік має стати вирішальним у війні, яку розв'язав російський диктатор Володимир Путін проти України. Він додав, що українська влада повністю усвідомлює, з якими саме проблемами може зіткнутися і яких результатів потрібно досягти.

Читайте також:

Автор: Альона Вороніна
Новини заразКонтакти