На Волині завершили “Велике будівництво” приймального відділення обласної лікарні

Загальна вартість об'єкта склала понад 20 млн гривень, кошти виділили з державного та обласного бюджетів.

У Луцьку повністю завершили реконструкцію приймального відділення Волинської обласної клінічної лікарні, наразі очікують дозвільних документів, аби розпочати роботу відділення.

Реконструкцію провели у рамках програми президента Володимира Зеленського “Велике будівництво”, повідомив голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко.

“Сучасне медичне обладнання, зручний розподіл пацієнтів, наявність медичних блоків та заїзди для швидкої – усе це у відновленому відділенні екстреної медичної допомоги”, - наголосив очільник області.

До відремонтованого відділення також придбали потужний комп’ютерний томограф та рентген-апарат. Окрім цього, для надання пацієнтам швидкої та якісної допомоги, для медзакладу передбачені устаткування й обладнання, яке затверджено МОЗ України для усіх відділень екстреної медичної допомоги (УЗД–апарат, ендоскопічне обладнання, кардіомонітори, дефібрилятори, апарати ШВЛ та лабораторне обладнання).

Загальна вартість об’єкту становила понад 20 мільйонів гривень, кошти виділили з державного та обласного бюджетів. Ремонтні роботи розпочали у жовтні минулого року.

Нагадаємо, раніше заступник голови Офісу Президента, координатор програми "Велике будівництво" Кирило Тимошенко повідомив, що планом президентської програми на 2021 рік передбачено запустити в роботу 177 нових приймальних відділень у лікарнях по всій Україні.

Автор: Олег Макаров
Новини заразКонтакти