Чоловік по-звірячому вбив власного батька і викинув його тіло в річку

Чоловік вбив свого батька / Нацполіція

Загиблий 64-річний чоловік більше тижня перебував у розшуку, як безвісти зниклий.

У Миколаєві чоловік по-звірячому вбив власного батька. Як повідомляє поліція області, зловмисник побив потерпілого під час сварки через телевізор, а потім, щоб приховати сліди злочину, викинув тіло в річку.

"До вечора 5 червня місцевий рибалка виявив в річці в мікрорайоні Матвіївка тіло людини, загорнуте в простирадло з камінням. Про знахідку він повідомив поліцію", - йдеться в повідомленні.

На місці події працювала слідчо-оперативна група, а також криміналісти слідчого управління. Судово-медичний експерт, оглянувши труп чоловіка, виявив травми голови та тулуба.

Оперативники встановили особу загиблого. Ним виявився 64-річний житель міста, який більше тижня перебував у розшуку, як безвісти зниклий. Також поліцейські з'ясували, що до вбивства потерпілого причетний його 36-річний син.

На ґрунті побутового конфлікту через телевізор чоловік побив батька, а коли зрозумів, що той не подає ознак життя, вирішив приховати злочин. Він загорнув тіло в простирадло разом з камінням, потім відвіз до річки і викинув. Для встановлення остаточної причини смерті тіло направлено на судово-медичну експертизу.

Читати такожУ Дніпрі чоловік витягнув жінку за волосся з чужого будинку і вбив на очах у дітей-ЗМІ

Слідчі затримали зловмисника. Його дії кваліфікуються за ч.1 ст. 115 КК України "Умисне вбивство". Наразі вирішується питання повідомлення затриманому про підозру.

Раніше повідомлялося, що жителя Чернігівської області, який холоднокровно зарізав 7-річного сина і викинув тіло в соняшниковому полі, відправлять на примусове лікування. Чоловіка, який завдав своєму чаду 106 ударів кухонним ножем і 8 ударів тупим предметом в область шиї, тулуба, рук і ніг, визнали неосудним.

Автор: Марія Тупік
Новини заразКонтакти