Скандал з порушенням карантину: нардеп Тищенко погрожує "зірвати брехливі маски"

Микола Тищенко відповів на звинувачення в порушенні карантину / Instagram

Микола Тищенко звинуватив журналістів у тиражуванні фейків.

Народний депутат від фракції партії Слуга народу Микола Тищенко прокоментував звинувачення в тому, що його ресторан Велюр в центрі Києва продовжує обслуговувати відвідувачів під час карантину.

За його словами, висунуті проти нього звинувачення є безпідставними, при цьому "слуга народу" звинуватив журналістів у тиражуванні фейків.

"Я, звичайно, прекрасно розумію, що зараз час "медіа-полювання", фейків, скандалів. Але іноді все дуже банально. Журналісти Бігус.інфо нібито зловили мене на гарячому біля ресторану Велюр. І побічно зробили висновок про те, що мені карантинні закони не писані. Само собою це не так. А тому й доводиться періодично зривати брехливі маски", - підкреслив Тищенко в Instagram.

Читати також"Трюк з мавпою": в Мережі висміяли нові одкровення "слуги народу"В той же час нардеп не заперечує, що у Велюрі проводить ділові зустрічі: "Немає ніяких порушень і близько. Я суворо дотримуюся карантинних заходів і впевнений, що тільки розрив соціальної дистанції і тимчасове обмеження громадської активності дозволить нам стримати поширення інфекції... У Велюрі ж я зустрічаюся зі своїми помічниками. З невеликою кількістю людей, які так чи інакше готують велику програму... перетворення міста Києва. Тому що я категорично втомився жити в неохайному і все більш незатишному місті. Я хочу іншої якості життя...".

У той же час Тищенко додав, що проти нього надійшло "інформаційне замовлення".

Нагадаємо, раніше було опубліковано розслідування про те, що ресторан Велюр під час карантину активно приймає високопоставлених гостей.

Новини заразКонтакти