Масове відрахування курсантів-льотчиків після катастрофи Ан-26: що кажуть У Міноборони

Місце аварії Ан-26 в Харківській області

У Міноборони прокоментували інформацію про відрахування курсантів Харківського національного університету Повітряних Сил.

У Міністерстві оборони спростували інформацію про нібито масове написання рапортів на відрахування курсантами льотного факультету Харківського національного університету Повітряних сил імені Івана Кожедуба після катастрофи літака Ан-26, в результаті якого загинули 19 курсантів вишу.

Про це повідомляє Департамент стратегічних комунікацій Міністерства оборони України з посиланням на Командування Повітряних сил Збройних сил України.

"Інформація про т.зв. «масове відрахування курсантів Харківського національного університету Повітряних Сил» не відповідає дійсності», - сказано в повідомленні.

За інформацією Харківського національного університету повітряних сил імені Івана Кожедуба, жоден курсант льотного факультету не виявив бажання відрахуватися з Університету.

Зазначається, що інформація про так зване «масове написання рапортів на відрахування курсантами льотного факультету першого курсу» циркулює в мережі Інтернет та поширюється окремими особистостями.

Керівництво Повітряних Сил закликає представників громадськості та ЗМІ перевіряти інформацію перед її опублікуванням та користуватися відомостями, отриманими виключно з офіційних джерел.

Читати також"Двигуни відмовляли": мати загиблого пілота розкрила правду про катастрофу Ан-26

Автор: Олексій Тесля
Новини заразКонтакти