Кількість фіктивно зареєстрованих виборців в Одеській області на повторних виборах до Кароліно-Бугазької ОТГ майже півтори тисячі

Кількість фіктивно зареєстрованих виборців у Кароліно-Бугазькій ОТГ налічує не менше 1450 осіб.

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook паписав екс-голова Білгород-Дністровської районної виборчої комісії Юрій ЯНЄВ.

При цьому експерт зазначає: кількість голосів, необхідна для перемоги кандидата на посаду голови: 750-850 голосів. "Вартість депутатського мандата": 50-70 голосів. Таким чином Юрій ЯНЄВ вважає повторний виборчий процес у Затоці та Кароліно-Бугазі — профанацією.

Відомо, що на повторні вибори до Кароліно-Бугазької ОТГ зареєструвалися понад 40 кандидатів у депутати. П'ять осіб подали документи на реєстрацію кандидатом на посаду сільського голови, один вже зареєстрований кандидатом.

"Документи, подані в комісію ще чотирма громадянами розглядаються в установленому Законом порядку в чітко позначені терміни, - повідомив Затока.Інфо голова Кароліно-Бугазької сільської виборчої комісії Олексій Байрак.

Однак, як зазначають у комісії деякі її працівники, попри належне технічне забезпечення СТІК, матеріально, тобто, фінансово громада на сьогодні до проведення виборів 31 Жовтня абсолютно не готова.

У той же час, в ході підготовки до виборів, один з громадян, нинішній голова Білгород-Дністровської районної ради Григорій Мельниченко вже почав агітаційну кампанію до реєстрації в якості кандидата в порушення виборчого кодексу України.

За даними на сьогодні Одеська обласна ОПОРа даного факту»не помітила". З цілком очевидних причин редакція Затока.Інфо обґрунтовано сумнівається що пан Мельниченко не задіє адмінресурс.

Автор: Олег Макаров
Новини заразКонтакти