Спочатку побив, а потім зарізав: на Львівщині син жорстоко розправився з власним батьком

На Львівщині син жорстоко вбив власного батька / Поліція Львівщини

Між чоловіками виник конфлікт, під час якого син схопився за ніж.

На Львівщині у Стрийському районі 22-річний чоловік спочатку побив, а потім зарізав свого 66-річного батька.

Конфлікт, який закінчився трагічно, спалахнув між батьком і сином під час розпивання спиртного. Про це повідомляє поліція Львівської області.

Поліції стало відомо про смерть чоловіка у понеділок, 3 січня. Уже на місці правоохоронці встановили, що чоловік помер насильницькою смертю – на його тілі були численні ушкодження.

"Як встановили поліцейські, в ніч з 2 на 3 січня у загиблого виник конфлікт з його 22-річним сином, під час якого син жорстоко побив батька та завдав йому ножових поранень, від яких той помер", – йдеться у повідомленні.

Чоловіка затримали і повідомили йому про підозру в умисному вбивстві, найближчим часом суд обере йому запобіжний захід. За скоєне зловмисник може потрапити за ґрати на строк від семи до п’ятнадцяти років.

На Львівщині син жорстоко вбив власного батька Поліція Львівщини
На Львівщині син жорстоко вбив власного батька Поліція Львівщини
На Львівщині син жорстоко вбив власного батька Поліція Львівщини
Нагадаємо, в Миколаївській області 2 січня 30-річна місцева мешканка зарізала чоловіка, який чіплявся до неї на дискотеці і навіть погрожував ножем. Поліція розслідує справу за статтею "умисне вбивство", жінку можуть посадити за ґрати на 15 років.

Також раніше повідомлялося, що в Сумській області чоловік вбив 68-річного знайомого, а потім вивіз тіло в річку і підпалив разом з автомобілем. Він розповів поліції, що вбив знайомого через образу, бо нібито той вигнав його з дому.

Читайте також:

Автор: Альона Вороніна
Новини заразКонтакти