ДТП за участю нардепа Дубінського: з'явилися фото з місця подій

Олександр Дубинський / УНІАН

Факт дорожньо-транспортної пригоди за участю народного депутата Олександра Дубінського на машині Toyota журналістам підтвердили поліцейські.

За попередніми даними, виключений із фракції Слуга народу народний депутат Олександр Дубінський влаштував ДТП, виїхавши на зустрічну смугу на трасі Київ-Чоп у Львівській області. Фотографії з місця аварії виклали на сторінці проєкту BIHUS.info в Facebook.

"Ось як виглядала ранкова аварія за участю нардепа Дубинського. ДТП сталася у Львівській області на трасі Київ-Чоп. За попередніми даними, автомобіль Дубінського виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з авто", - йдеться в публікації.

У понеділок, 1 березня, о 06:20 народний депутат Олександр Дубінський за кермом автомобіля Toyota не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з іншим авто ‒ Jeep. Про це повідомляє портал Слово і Діло з посиланням на власні джерела серед правоохоронців

Повідомляється, що аварія сталася на трасі неподалік від міста Стрий у Львівській області.

Водій і пасажир автомобіля Jeep отримали тілесні ушкодження, постраждалі доставлені в лікарню. Їх діагноз зараз встановлюється.

Пізніше інформацію про те, що Дубинський потрапив у ДТП виданню Zaxid підтвердили в місцевій поліції. В ході аварії нардеп не постраждав.

До слова, згідно з декларацією нардепа за 2020 рік, серед інших автомобілів він володіє позашляховиком Toyota Land Cruiser 200.

Читати такожУ слузі народу розповіли про жорстку розмову Зеленського з Дубінським

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

Автор: Дмитро Відоменко
Новини заразКонтакти