Дочка судді, яка назвала українців "бидлом", записала нове відеозвернення

Анастасія Константінова вибачилася перед українцями / скріншот

Анастасія Константінова вибачилася за свої слова на підтримку російського репера Басти. Свої слова про анексію Криму дівчина назвала помилковими.

Дочка судді Печерського суду Анастасія Константінова, яка днями заявила, що "Крим вже не наш" і заступилася за "свого улюбленого виконавця" - російського репера Басту, вибачилася за свої слова.

Відповідне відео з'явилося в Instagram Анастасії. Дівчина заявила, що була не в курсі політичних поглядів російського музиканта і вона дуже шкодує, що зганьбила свою сім'ю юристів.

"Моя емоційна позиція з приводу артиста Басти була викликана тим, що я є цінителькою його творчості, але жодним чином не була обізнана про його політичні погляди. Якщо він дійсно підтримував анексію Криму, то я не поділяю це. Також я хочу вибачитися за свою грубу форму висловлювання щодо наших громадян, які захищають свою територію та відстоюють інтереси територіальної цілісності", - сказала Анастасія.

Дівчина зазначила, що члени її сім'ї - "юристи, які поважають закон і Конституцію України". Також дочка судді заявила, що вона готова понести відповідальність за сказане.

"Також я хотіла б сказати, що є патріотом цієї країни, я тут народилася і виросла, я поважаю людей, які поважають цю країну, я за цілісність України і я дійсно хочу єдності та процвітання. Всього доброго", - резюмувала Константінова.

Що передувало

Анексія Криму

У березні 2014 року в Криму під дулами російських військових пройшов так званий "референдум" про статус півострова, більшість жителів нібито висловилися за приєднання до РФ. Пізніше Росія анексувала Крим. В Україні влада визнали 20 лютого 2014 року датою початку захоплення півострова.

Автор: Анна Ярославська
Новини заразКонтакти