Донька Ківи виграла конкурс на важливу посаду у Полтаві

Ілля Кива / УНІАН

Катерина Ківа успішно склала тестове завдання в конкурсі на важливу посаду в Полтавській міській раді - бувши при цьому єдиною учасницею.

Катерина, дочка скандального нардепа від ОПЗЖ Іллі Киви, виграла у конкурсі на посаду директора Департаменту з питань реєстрації юридичних осіб у міській раді Полтави. Відеозапис співбесіди був опублікований на YouTube.

3 березня конкурсна комісія визнала її переможницею конкурсу на заміщення вакантної посади. Причому Катерина була єдиною, хто подав документи на конкурс.

Повідомляється, що Кива успішно здала тестове завдання і виконала три практичних завдання на оцінки "добре", "відмінно" і "відмінно", вона отримала 23 бали з 25 можливих.

На початку лютого Ілля Ківа підтверджував, що документи на конкурс подає його 27-річна донька Катерина.

"Вона доросла, їй 27 років. Вона самостійно прийняла це рішення. Якщо виграє конкурс - працюватиме. Не виграє — займеться чимось іншим", - зазначив нардеп.

Ілля Кива з дочкою Катериною / Instagram

До слова, Катерина Кива закінчила Харківський Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого та Національну академію внутрішніх справ. З 2017 року працювала в органах МВС. У вересні 2020 року Кива звільнилася з посади старшого інспектора відділу організації відбору та проведення атестації в Департаменті кадрового забезпечення поліції.

Читати такожНовий компромат на Ківу: стало відомо, за що нардеп обматюкав журналістів у Раді

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

Автор: Дмитро Відоменко
Новини заразКонтакти