Разумков оцінив, як саме Зеленський змінився за рік при владі

Дмитро Разумков і Володимир Зеленський / УНІАН

Спікер Ради дав оцінку нинішньому президенту країни.

Спікер українського парламенту IX скликання Дмитро Разумков заявив, що президент Володимир Зеленський серйозно змінився за рік перебування на чолі країні.

Про це повідомляє портал Факти з посиланням на інтерв'ю керівника Ради.

Саме так Разумков прокоментував твердження, які надходять з оточення президента ‒ мовляв, гарант Конституції втомився і розчарувався.

"Ну, всі люди змінюються, президент не виняток. Вантаж відповідальності, який несе той, хто прийшов у владу, і усвідомлення, що від твоїх дій і рішень іноді залежать долі людей, і доля країни, накладає свій відбиток", – підкреслив він.

За словами Разумкова, нинішня ситуація позначається на поведінці, риториці, діях, а також на поведінці усіх, хто так чи інакше причетний до прийняття таких рішень.

При цьому спікер підкреслив ‒ головне, щоб це не відбивалося на людських якостях тієї чи іншої особистості.

"Влада сьогодні у тебе є, а завтра її може не бути, а от твої людські якості та моральні засади повинні залишитися і зараз, коли ти при владі, і після того, коли ти підеш", – підсумував він.

Читати такожРазумков розповів, чи буде проголосований особливий статус Донбасу на референдумі

Нагадаємо, раніше Дмитро Разумков відповів на питання про можливість повалення президента Володимира Зеленського - яке може готувати екс-президент Петро Порошенко (за участю керівника МВС Арсена Авакова).

Автор: Дмитро Відоменко
Новини заразКонтакти