Дівчину викинули з кафе за зауваження про пісні Лепса: скандал набрав нових обертів

Поліція зайнялася чоловіком і жінкою, які виштовхали дівчину з кафе за зауваження про пісні Лепса/ колаж: Главред, фото: скрін, УНІАН

Чоловіком і жінкою, які грубо виштовхали дівчину із закладу, зайнялася поліція. При цьому чоловіку ще й вручили повістку.

Скандал, який розгорівся після агресивного поводження з дівчиною, що зробила зауваження у кафе під Києвом через співання у закладі пісень російського співака-путініста Григорія Лепса, набрав нових обертів. Чоловіком і жінкою, які грубо виштовхали дівчину з кафе, зайнялася поліція, а чоловіку ще й вручили повістку.

Правоохоронці склали адмінпротоколи на порушників. Про це повідомили в пресслужбі поліції Київщини.

"У Погребах поліцейські Київщини склали адмінпротокол (стаття 173 КУпАП – дрібне хуліганство) на чоловіка та жінку, які на зауваження громадянки почали агресивно поводитись. Крім цього, військові вже вручили правопорушнику повістку для явки до Броварського ТЦК та СП", – повідомили в пресслужбі поліції.

Перед цим правоохоронці притягли до адміністративної відповідальності директора цього кафе.

Згідно зі статтею 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення, правопорушникам може загрожувати:

Нагадаємо, у Києві в одному з кафе відвідувачі під час застілля почали співати пісні скандального російського співака Григорія Лепса, який підтримує політику російського диктатора Володимира Путіна і російську збройну агресію проти України. Коли дівчина, яка це почула, спробувала зафіксувати це на телефон і зробила зауваження адміністрації закладу, її грубо виштовхали за двері.

Раніше повідомлялося, що путіністи Микола Басков і Григой Лепс відзначилися заявою. Вони пообіцяли платити мільйон рублів (а це 434 тисячі грн) за кожен підбитий танк Leopard. За словами Баскова, до цієї "благородної ініціативи" долучаться й інші російські виконавці.

Читайте також:

Новини заразКонтакти