"Трохи більше зусиль і вони посипляться": Арестович про стан російських окупантів

Олексій Арестович / скріншот

За три дні жодного вдалого маневру.

Радник голови офісу Президента Олексій Арестович підбив підсумки сьомого дня російського вторгнення на територію України.

Він зазначив, що наші вороги зробили всі можливі помилки у військовій справі і винайшли для цього випадку ще парочку новеньких.

"Вони починають втрачати ініціативу і наше завдання їм допомогти. Це Інструкція про те, як привести в господарство полоненого російського солдата і забери собі танк. У цю гру зараз грає весь народ України і потрібно пограти трохи жвавіше, щоб закінчити цю ідею раз і назавжди", - зазначив радник.

Він підкреслив, що введення воєнного стану стане останньою помилкою російського уряду.

"Вони і так забили тилами собі всі дороги, тому що ввели занадто багато військ і тепер не можуть рухатися, все тісно. А якщо уявити, що після мобілізації сюди приїдуть пузаті дядьки з гудзиками, які не застібаються на пузі і які спробують тут грати у війну? Тут елітні підрозділи розбігаються після першого бойового зіткнення, не витримують", - зазначив експерт.

Також він підкреслив, що за останні три доби у армії окупантів не було жодної вдалої дії на окремому напрямку. А з 20 спроб висадки десанту, здійснилася тільки одна.

"Граємо в гру замочи окупанта і забери танк в господарство. Трохи більше зусиль і вони посипляться " - підсумував Арестович.

Читайте також:

Автор: Олена Стронг
Новини заразКонтакти