«Велике будівництво» відновило найбільший шляхопровід Закарпаття біля кордону з Угорщиною

Дорога М-25 є прикордонною, вона проходить вздовж кордону України з Угорщиною.

У смт Батьово Закарпатської області знову відкрився рух шляхопроводом протяжністю 312 м, на якому з квітня у межах програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» проводилися відновлювальні роботи.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Закарпатській області.

Шляхопровід у Батьово, розташований на дорозі міжнародного значення М-25 КПП "Соломонове" - Велика Добронь - Яноші з під'їздом до КПП "Косино", проходить над залізничним вузлом. Дорога М-25 є прикордонною, вона веде вздовж кордону України з Угорщиною.

Шляхопровід було побудовано ще у 80-ті роки минулого століття і з того часу жодного разу, до включення до «Великого будівництва», він серйозно не ремонтувався.

Після ремонту шляхопровід має проїжджу частину шириною 10 метрів із двома тротуарами шириною по 2,5 м з обох боків.

Підрядник під час ремонтних робіт замінив монолітні бетонні плити та арматурну сітку, встановив нову бар'єрну огорожу та перила. На штучній споруді було також обладнано водовідведення, проведено гідроізоляцію та оновлено деформаційні шви.

Наразі на шляхопроводі вже завершуються реставраційні підмостові роботи.

Нагадаємо, всього у 2021 році за Національною програмою відновлення мостів у межах «Великого будівництва» Володимира Зеленського планується відновити та збудувати 245 мостів та штучних споруд.

Новини заразКонтакти