11-річна дівчинка викинулася з вікна після розмови з батьками: деталі трагедії в Умані

Такого вчинку від дитини ніхто не очікував / скріншот з відео

Настя втекла до своєї кімнати, відкрила вікно і кинулася з 8-го поверху.

В Умані 11-річна дівчинка розбилася на смерть, стрибнувши з вікна своєї квартири на 8-му поверсі. Трагедія сталася, коли вдома була вся сім'я.

Того вечора батьки не помітили нічого дивного в поведінці дочки. Насторожив дорослих тільки її мобільний телефон, на який приходили повідомлення. Однак, зізнаватися, з ким веде листування, дівчинка не захотіла, розповіли в сюжеті "Надзвичайних новин”.

Після розмови з батьками вона побігла до своєї кімнати, відкрила вікно і кинулася з 8-го поверху.

Батько Насті каже, що попросив дочку розблокувати телефон і показати, що за смс їй приходять. Але такої реакції від дитини ніхто не очікував.

Дівчинка впала на клумбу під будинком, але дива, на жаль, не сталося. Лікарі відразу констатували смерть школярки.

Дівчинка померла на місці / скріншот з відео

У школі, де вчилася Настя, також повірити не можуть, що вона пішла на такий крок і навіть поняття не мають, хто або що підштовхнуло дитину до суїциду. Дівчинка була відмінницею, тихою і дуже талановитою.

Читати такожБатьки залишили дитину на знайомих: однорічна дівчинка випала з вікна багатоповерхівки в ХарковіТим часом у поліції відкрили провадження за фактом доведення до самогубства. Слідчі опитують рідних, друзів і вчителів. Також вилучили мобільний телефон Насті, який вона так і не розблокувала.

Раніше ми повідомляли, що в Україні серед підлітків набирає популярності нове небезпечне захоплення, коли діти нюхають освіжувачі повітря і вдихають небезпечний для здоров'я газ для запальничок. Нещодавно в Дніпрі через таку "розвагу" вже загинула дитина - 15-річний хлопець вдихнув газ з балончика для заправки запальничок і тут же помер.

Також ми повідомляли, що в Києві 17-річна дівчина намагалася вчинити суїцид і стрибнути з балкона на 25-му поверсі. Патрульний, який прибув на виклик, зумів врятувати її буквально в останній момент. Інцидент стався на вулиці Ревуцького в Дарницькому районі столиці.

Автор: Сергій Кущ
Новини заразКонтакти