У свіжому трейлері Final Fantasy 7 Remake показано поліпшення для PS5

Вийшов розширений трейлер Final Fantasy VII Remake Intergrade / PS5

Власники версії для PS4 зможуть безплатно оновиться до PS5, проте сюжетне доповнення доведеться докуповувати.

Слідом за лютневим анонсом ремейка Final Fantasy VII Remake для PlayStation 5, компанія Square Enix презентувала розширений трейлер доповненої версії, в якому показані всі істотні відмінності версії Final Fantasy VII Remake Intergrade для PlayStation 5 від оригіналу.

Як ми вже знаємо, спеціально для перевидання на консолі PlayStation 5 творці гри додали абсолютно новий епізод з Юффі (на PS4 його не буде) як головною героїнею. Крім цього, для гри готують цілий ряд візуальних поліпшень і нових можливостей.

Зокрема, нова версія отримає вдосконалену під нові стандарти графіку, включаючи підвищену роздільну здатність, покращене освітлення, текстури, ефекти туману, і все це зі збільшеною частотою кадрів до 60 FPS. Але на вибір буде два режими продуктивності. А контролер DualSense з інтеграцією тактильного зворотного зв'язку дозволить глибше відчути напружені сутички.

Final Fantasy VII Remake Intergrade виходить 10 червня, і попередні замовлення вже приймаються в магазині PlayStation. Стандартне видання обійдеться у 2199 грн, а за версію Digital Deluxe з додатковим епізодом Yuffie доведеться віддати 2599 грн. Власники версії для PS4 зможуть безплатно оновиться, проте сюжетне доповнення доведеться докуповувати.

Final Fantasy VII Remake - трейлер PS5-версії

Перша частина саги ремейка Final Fantasy VII вийшла у квітні 2020-го тільки на PS4, де показала рекордні продажі для ексклюзиву – щоправда, через пару місяців їх побила The Last of Us: Part II. Для всіх охочих ознайомитися з грою доступні наступні пропозиції:

Коли чекати другої частини Final Fantasy VII Remake, на жаль, поки невідомо. На цей момент гра знаходиться в "активній стадії розробки", тому навряд чи попереду ще років п'ять очікувань. Швидше, роки два-три.

Автор: Денис Пономаренко
Новини заразКонтакти