У Мережі існує сайт-самогубець: він самознищиться, якщо там не писатимуть люди

Анонімний щоденник / УНІАН

Люди підтримують життя проєкту вже більше як рік.

Більше як рік тому на просторах Інтернету з'явився сайт, який обіцяє себе знищити, якщо користувачі не будуть публікувати там повідомлення протягом доби

13 місяців, 28 днів і 7 годин потому: сайт не тільки не самознищився за цей час, але і перетворився на спосіб анонімно поділитися переживаннями і почитати листи незнайомців.

Як не дати сайту знищитися

На головній сторінці сайту постійно ведеться зворотний відлік з останнього повідомлення: після кожного нового поста лічильник скидається на 86400 секунд (24 години). Втім, судячи з активності користувачів, сайт найближчим часом навряд чи виконає своє основне завдання і самознищиться – між повідомленнями рідко проходить більше декількох хвилин.

Сайт був створений під час пандемії, щоб допомогти людям впоратися з самотністю. Відвідувачі можуть анонімно залишити повідомлення на сайті, поділившись своїм болем або переживаннями. При цьому ви не пишете в порожнечу: хто-небудь з іншого кінця світу може прочитати ваш лист і підтримати вас у відповідь – навіть якщо ви цього ніколи не побачите. Листи переважно англійською, але обмежень щодо мови немає, і ви можете висловлюватися українською.

"Якщо ти це читаєш, ти приголомшливий. Сподіваюся, твій день проходить добре".

"Дорогий сайт, а я теж відключуся, якщо люди перестануть розмовляти зі мною? З любов'ю, людина"»

"Дорогий сайт, я відчуваю, що життя проходить повз мене; що все, що я роблю – недостатньо. Я занадто захоплений Інтернетом і художньою літературою. Мені потрібен хтось, хто міг би відвернути мене від нудьги».

Раніше команда Google Ukraine назвала Топ-10 кулінарних запитів українців. Найпопулярнішим рецептом за останні 12 місяців став рецепт сирників. Також серед популярних страв: млинці, солянка і шарлотка.

Крім того, в категорії "Салати" найпопулярнішим серед українських користувачів Google виявився рецепт салату "Цезар". Серед рецептів пирогів лідером став тертий пиріг, а серед тортів – "Наполеон". Також українці активно шукали рецепти молочного коктейлю та коктейлю Маргарита.

Автор: Денис Пономаренко
Новини заразКонтакти