Sony запустила розпродаж ігор для PlayStation 4 в роздрібних магазинах України

Розпродаж ігор для PS4 в Україні / Sony

В рамках розпродажу можна придбати основні хіти та ексклюзиви PS4 за привабливими цінами.

Компанія Sony і її роздрібні партнери запустили масштабний розпродаж ігор для консолі PlayStation 4, який триватиме до 21-го січня цього року. В рамках розпродажу можна придбати основні хіти та ексклюзиви PS4 за привабливими цінами.

Так, зокрема, один з найбільш самобутніх проєктів останніх років Death Stranding віддають за 599 грн замість 1899. Неймовірно захватній пригодницький екшен Horizon Zero Dawn можна взяти за 359 грн, стільки ж просять за нову частину пригод лютого спартанця Кратоса God of War.

Розпродаж проходить в магазинах Citrus, Moyo, Rozetka, АЛЛО і Foxtrot.

З цікавих пропозицій також можна відзначити:

Нагадаємо, що зараз в сервісі EGS безплатно віддають Metro: Last Light. Український шутер доступний в поліпшеному виданні Redux, в якому були прибрані всі помилки і баги, присутні в оригінальній версії. Сюжет залишився тим же, що і в оригінальній версії, і не був підданий змінам.

Забрати тайтл можна до 11-го лютого 18:00 за Києвом, а потім йому на зміну прийде Halcyon 6-космічна рольова стратегія, яка зможе порадувати фанатів FTL насиченими тактичними битвами несподіваними сюжетними поворотами.

Автор: Денис Пономаренко
Новини заразКонтакти