Серія пральних та сушильних машин Haier I-Pro 3 — антрацитовий колір та інноваційні технології

Уявити оселю без побутової техніки неможливо, але не тільки від неї залежать затишок, естетика та комфорт. Саме поєднання стилю та зручність гарантує найкращі результати. З лінійкою I-Pro серії 3 від Haier вам доступний новий сенс цих понять, бо спільно працюють над створенням дійсно сучасного простору для життя.

Пральні та сушильні машини серії виглядають сучасно, незвично, а головне — по-новому, і все завдяки елегантному сірому кольору. Дизайнери не випадково вибрали його для техніки, адже знайти девайси, які не слідують стереотипам та кліше, іноді не просто важко, а неможливо. Але саме ці стають помітним та стильним акцентом вашого дому.

Пральні машини I-Pro 3 - відвідувати хімчистку тепер не треба

Пралки лінійки відкривають нові можливості, дозволяючи отримувати більш ефективні результати за менші кошти та не переживати за те, що можна пошкодити делікатні тканини. За таку продуктивність відповідає інноваційний двигун Direct Motion зі спеціальною конструкцією без щіток та з прямим приводом. Завдяки йому техніка працює безшумно та витрачає значно менше електроенергії. Також двигун має окрему гарантію 10 років.

Ця серія також забезпечує користувачів повним циклом програм для прання, що розраховані навіть на складні виклики: швидке прання (15 хв, щоб отримати свіжі речі), Allergy Care, що допомагає усунути алергени з тканини, прання пухових виробів, окремі програми для різних типів тканин.

Переваги машин, які ви оціните:

Сушильні машини I-Pro 3. Ідеальна пара від Haier

Сушарка з лінійки I-Pro 3, як і пралка, розрахована на таку ж саму вагу, має клас А+++ та наднизький рівень шуму, як для такої техніки. Але це не всі параметри, що вас здивують:

Дизайн, що надихає та змінює рівень комфорту

Найкращі результати можна досягти, поєднуючи прання із сушкою — це не тільки економить час, але й дозволяє дбайливо доглядати за речами. Але у реальності знайти місце для двох габаритних одиниць техніки важко. Серія Haier I-Pro 3 дає можливість ставити сушильну машину на пральну, що ідеально для невеликих просторів. Встановлення виходить швидким, але воно створює синергію між девайсами, що поєднані зʼєднувальним комплектом з висувною поличкою чорного кольору.

У такого підходу є свої плюси:

Разом пристрої досягають максимального ефекту, забезпечуючи професійні результати вдома. З технікою серії I-Pro 3 ви отримуєте професійні результати вдома, без відвідування хімчистки.

Новини заразКонтакти