В новому Resident Evil 8 вперше в історії серії буде відкритий світ і сексуальний контент

У прийдешній Resident Evil Village буде відкритий світ і оголенка / Capcom

Відповідна інформація з'явилася на сторінці гри в Steam.

На офіційній Steam-сторінці майбутнього зомбі-екшену Resident Evil 8 Village з'явилися згадки відкритого світу, сексуального контенту і наготи. Такого в іграх серії ми ще не бачили.

Справедливість цих тегів підтвердив і авторитетний інсайдер Dusk Golem, який присвятив цьому ряд постів у своєму Твіттері. Офіційно у Capcom наразі не підтвердили, але і не спростували цю інформацію.

Як приклад наготи Dusk Golem навів здатність хижих дочок Аліцини Димитреску змінювати свій вигляд і перетворюватися, наприклад в рій комах. У деяких випадках, за словами інсайдера, зміна вигляду буде призводити до повного оголення вампіресок. Японці, що сказати.

Також Duck Golem відзначив і тег "Open World" (відкритий світ), чого за іграми серії Resident Evil раніше не водилося. Інсайдер уточнив, що самі розробники використовують термін "Метроідванія", описуючи специфіку можливостей дослідження світу в Resident Evil: Village – на нього ж варто рівнятися й охочим зрозуміти якого відкритого світу варто чекати від гри.

Читати такожУ новому Resident Evil 8 вперше в історії серії буде повноцінна російська озвучка

Resident Evil: Village (в просторіччі – Resident Evil 8) готується до виходу 7 травня на PC, PS4, PS5, Xbox One і Xbox Series X. Покупці на консолях поточного покоління отримають безкоштовне оновлення для нових систем. А власники PS5 можуть вже зараз помацати ігровий процес майбутнього "Резика", оскільки в PS Store вже доступна безкоштовна демоверсія гри. У демо не буде ніяких битв, але гравці зможуть оцінити атмосферу і невеликий шматочок світу прийдешньої гри. Пізніше цієї весни вона стане доступна і на інших платформах.

Нагадаємо, що події восьмої частини продовжують історію визнаної критиками Resident Evil 7 Biohazard. Нова сюжетна лінія починається з того, що Ітан Уінтерс і його дружина Міа мирно живуть на новому місці, Вільні від минулого. Вони роблять перші кроки в спільному житті, як раптом трапляється нова трагедія.

Пітер Фабіано, нинішній продюсер франшизи Resident Evil, пообіцяв що даній грі буде чим здивувати своїх шанувальників і не тільки – оскільки вона увібрала в себе всі кращі елементи попередніх частин, а атмосфера в ній буде більш напруженою ніж у всіх інших представниках серії.

Resident Evil: Village можна буде купити як на консолях Xbox і Playstation, так і на ПК. В PS Store гра коштуватиме 1 999 гривень.

Resident Evil Village трейлер

Поспішимо нагадати всім шанувальникам серії Resident Evil, які з нетерпінням чекають восьму номерна частина, бути гранично уважними – в Мережі почали з'являтися серйозні спойлери по грі.

Якщо раніше ми писали тільки про спойлерні назви файлів з кат-сценами, то зараз з'явилися самі кат-сцени, які розкривають сюжетні повороти гри, включаючи кінцівку та дизайни деяких босів.

Свого часу аналогічним чином у Мережу злили подробиці сюжету The Last of Us Part II за два місяці до офіційного релізу. Сюжет нібито злив хтось із сім'ї одного зі співробітників Naughty Dog.

Автор: Денис Пономаренко
Новини заразКонтакти