Творці Dying Light 2 визнали, що допустили величезну помилку

Techland розповіла як проходить розробка Dying Light 2 / GamesRadar

За словами розробників, з самою грою все в порядку, її просто занадто рано анонсували.

Днями поляки з Techland пообіцяли розповісти, як йде робота над грою Dying Light 2. Дотепер до гравців тільки долітали уривки інформації про те, як важко йде розробка, і яка жахлива атмосфера склалася в команді.

Зокрема, проскакувала інформація про те, що розробка гри страждає через дві протиборчі думки провідного сценариста Кріса Авеллона і креативного директора Адріана Чишевського. Ніби то перший хоче, щоб гра нагадувала Fallout: New Vegas, а другий – оригінальну Dying Light.

Гравці охрестили це "виробничим пеклом", але команда Techland вирішила спростувати це. За словами представників студії, визначення "виробничого пекла" означає, що розробка гри не просувається. У випадку з Dying Light 2 це не так, процес йде і продовжує йти. Проблема лише в тому, що студія занадто рано анонсувала гру.

Нагадаємо, що анонс Dying Light 2 відбувся на конференції Microsoft на Е3 2018. Після скандалу з Крісом Авеллоном, про гру поповзли нехороші чутки. Techland стверджує, що про скасування Dying Light 2 мова не йде. Її також не збираються випускати в ранній доступ. Дізнатися, як насправді йдуть справи, ми зможемо в середу, 17 березня.

Події Dying Light 2 розгортаються через п'ятнадцять років після першого спалаху вірусу. Останнє велике поселення людей бореться за виживання в нещадному світі, що кишить зараженими. Тут в сучасному образі втілилися всі жахи темних століть: вдень у пошуках ресурсів або тих, у кого їх можна відняти, вулицями бродять бандити, угруповання і вмирущі від голоду жителі, а вночі зі своїх темних притулків на полювання виходять кровожерливі заражені.

Геймплей Dying Light 2

Нагадаємо, що перша частина Dying Light вийшла 27 січня 2015-го року для консолей PlayStation 4, Xbox One і PC. Гра була тепло прийнята гравцями та критиками, а також отримала кілька нагород в номінації "Гра року".

Автор: Денис Пономаренко
Новини заразКонтакти