Надихалися GTA: стало відомо, яким буде мультиплеєр Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077-перші подробиці мультиплеєра / CD Projekt Red

Поки що CD Projekt Red не називає навіть приблизну дату виходу мультиплеєра, оскільки зосереджена на поліпшенні одиночної гри.

Портал DSOGaming опублікував список режимів і класів з довгоочікуваного мультиплеєра для рольової гри Cyberpunk 2077, останнього творіння польської студії CD Projekt Red, творців популярної серії про Відьмака, які були витягнуті з файлів гри.

Очікується, що в мультиплеєрі Cyberpunk 2077 буде відразу кілька режимів – пограбування, який, швидше за все, буде схожий на набір завдань для спільного проходження і класичний deathmach (смертельний бій).

Крім того, у виконавчому файлі гри є згадка про те, що багатокористувальницький режим буде працювати без виділених серверів за технологією P2P (від гравця до гравця). Варто зазначити, що, всупереч тому, що інформація була взята безпосередньо з вихідних гри, вона може не відповідати актуальному стану справ, оскільки розробка ігор це великий і складний процес, по ходу якого багато речей змінюються і не раз.

Нагадаємо, що мультиплеєр Cyberpunk 2077 офіційно знаходиться в розробці та повинен бути наступним великим релізом CD Projekt Red, але відбудеться це не раніше наступного року. За словами генерального директора студії Адама Кічіньскі, над цим продуктом працює стороння команда і він буде вважатися окремим продуктом.

У теперішній час основний кістяк студії працює над першим доповненням для Кіберпанку 2077 – воно вийде на початку 2021 року, скоріше за все, разом з великим лютневим патчем. Ніяких точних подробиць у DLC немає, зате відомо, що воно буде безкоштовним і "розповість новою історію Найт-Сіті".

Кадр з Cyberpunk 2077 / CD Projekt Red

Раніше ми повідомляли, що польська влада почала перевірку CD Projekt Red у зв'язку з численними скаргами на Cyberpunk 2077.

Регулятор займеться перевіркою якості Cyberpunk 2077 і дій, що вживаються компанією для розв'язання проблем і задоволення скарг клієнтів, які не змогли належним чином випробувати продукт CD Projekt на своїх пристроях, наперекір попереднім запевнення виробника про його якість.

CD Projekt Red може чекати штраф у розмірі до 10% від доходу компанії або припис, що зобов'язує надати покупцям гри на консолях попереднього покоління додаткові цифрові бонуси або частково відшкодувати кошти, витрачені на Cyberpunk 2077.

Автор: Денис Пономаренко
Новини заразКонтакти