Залишайте світло увімкненим під час відключень електроенергії з портативною електростанцією BLUETTI AC70

Вага пристрою лише 10,2 кг, що дозволяє легко брати його з собою.

В Україні електроенергія може зникнути в будь-який момент, зупиняючи ваші справи. Відновлення живлення може зайняти багато часу, але портативна електростанція BLUETTI AC70 допоможе миттєво відновити освітлення під час відключення. Ви навіть не помітите мерехтіння або шуму. Більшість із вас чули про BLUETTI — провідний бренд портативних електростанцій. Компанія виробляє високоякісні генератори та сонячні панелі для використання вдома та на природі. AC70 є ідеальним рішенням для резервного живлення малого та середнього об'єму з функцією безперебійного живлення (UPS). Вага пристрою лише 10,2 кг, що дозволяє легко брати його з собою.

Живлення ваших важливих пристроїв

BLUETTI AC70 забезпечує потужність до 1000 Вт (до 2000 Вт у посиленому режимі). Ви зможете підключати різні пристрої – від холодильників до обігрівачів. Має 2 розетки змінного струму, 2 USB-A, 2 USB-C та автомобільний порт на 12В, що дозволяє заряджати декілька пристроїв одночасно. Завдяки ємності у 768 Вт·год, AC70 може зарядити ноутбук до 8 разів, живити холодильник близько 5 годин чи апарат CPAP понад 10 годин. Якщо відключення триває довше, AC70 здатен живити світлодіодну лампу на 10 Вт до 76 годин.

Неперервне живлення для дому

BLUETTI AC70 переходить на резервне живлення лише за 20 мілісекунд, що забезпечує безперебійну роботу комп’ютерів та роутерів. Це особливо корисно для тих, хто працює з дому. Для тривалих відключень можна збільшити ємність AC70 за допомогою додаткових батарей B80, B230 або B300. У поєднанні з B300 ви отримаєте 3,8 кВт·год енергії, що буде достатньо для довготривалих надзвичайних ситуацій.

Швидка зарядка для постійної готовності

Коли електрика з'являється на короткий час, важливо швидко зарядити станцію. AC70 заряджається на 80% всього за 45 хвилин і повністю – за 1,5 години. AC70 також готовий до підключення сонячних панелей, приймаючи до 500 Вт сонячного вхідного потоку. За оптимальних умов освітлення його можна зарядити за 2 години, що дозволяє відновлювати електроенергію без очікування.

Міцність і безпека

AC70 оснащений батареєю LiFePO₄, відомою своєю довговічністю. Вона зберігає 80% від початкової ємності після понад 3000 циклів зарядки, що дорівнює приблизно 10 рокам використання. Вбудована система управління батареями (BMS) захищає від перезарядки, перегріву та коротких замикань, а 5-річна гарантія забезпечує вам впевненість. BLUETTI AC70 працює тихо та без вихлопних газів, що робить його ідеальним для використання в житлових приміщеннях, кухнях або домашніх офісах.

Про компанію BLUETTI

BLUETTI, піонер у сфері чистої енергії, прагне до сталого майбутнього, пропонуючи доступні рішення для зберігання зеленої енергії для внутрішнього та зовнішнього використання. Завдяки таким ініціативам, як програма LAAF, BLUETTI забезпечує електроенергією 1 мільйон африканських сімей у регіонах без електропостачання.

Новини заразКонтакти