Стало відомо, чим Apple порадує фанатів iMac та Mac Pro у 2021 році

Apple працює над редизайном iMac і Mac Pro / Reuters

Видання Bloomberg дізналося про перший за останні 10 років редизайн настільного iMac.

Як повідомляють журналісти видання Bloomberg, окрім нових моделей iPhone SE та AirPods Pro з оновленим дизайном, компанія Apple також працює над редизайном iMac і Mac Pro – це буде одне з найзначніших візуальних змін продуктів Apple в цьому році.

Видання Bloomberg дізналося з джерел, що за зовнішнім виглядом нові комп'ютери будуть схожими на монітор Apple Pro Display з симетричними рамками, а задня кришка стане плоскою, а не зігнутою, як у поточних iMac.

Також компанія планує випустити два нових Mac Pro, один з яких є прямим оновленням поточного Mac Pro і буде як і раніше використовувати той же дизайн, що і версія, випущена у 2019 році. Йому дістануться процесори від Intel, проте в майбутньому все-таки планується перехід на власні ARM-чіпи Apple M1.

Крім того, Apple розробляє недорогий зовнішній монітор на заміну Thunderbolt Display, який продавався за 999 доларів, але у 2016 році був знятий з виробництва. Він стане дешевше завдяки матриці, орієнтованої на звичайних користувачів, а не на професіоналів. При цьому яскравість і контрастність зроблять на рівні самих топових моделей.

Раніше стало відомо про плани Apple випустити здешевлену версію навушників повнорозмірних навушників AirPods Max.

Очікується, що майбутня модель може коштувати близько 350 доларів або понад 9999 грн. З такою ціною здешевлена версія AirPods Max зможе скласти конкуренцію популярними моделями типу Sony WH-1000xm4 і Bose QuietComfort 35 II.

Нагадаємо, перші повнорозмірні навушники Apple анонсували 8 грудня 2020 року, а їх фактичні продажі в Україні стартували 25-го числа. Новинка є першими навушниками компанії закритого типу. Як йдеться в офіційному описі продукту, завдяки даній конструкції та чіпу H1, вони здатні виконувати до 9 мільярдів операцій в секунду і забезпечувати "революційну якість звуку".

Автор: Денис Пономаренко
Новини заразКонтакти