Матчі 5 на 5 і карта "Монте-Карло": що показали на стрімі по Overwatch 2

Нові подробиці Overwatch 2 / Blizzard

У Blizzard розповіли про зміни балансу і здібностей героїв, їх дизайн, а також показали абсолютно нову карту – "Монте-Карло".

Розробники з Blizzard провели 2-годинну пряму трансляцію, в рамках якої поділилися подробицями PvP змагального шутера Overwatch 2. Автори не тільки розповіли, що скоротять команди до «5 на 5», а й показали нові карти.

Дещо згадували або мигцем показували ще на конференції BlizzConline, а тепер на багатьох темах зупинилися докладніше. Blizzard підкреслює, що гра не завершена, а тому деякі нюанси можуть змінитися.

Головне зі стріму:

Нижче можна побачити геймплейні ролики, присвячені п'яти картам:

Ріо:

Нью-Йорк:

Рим:

Торонто:

Монте-Карло:

Також у Blizzard розповівши, що новий режим "Натиск", в якому гравці будуть боротися за контроль над роботом в центральній частині карти, щоб почати штовхати його в бік бази противника, зазнає деякі зміни у зв'язку з новою структурою команд.

Крім того, розробники працюють над ще одним новим режимом, а режим "захоплення точок" пропаде з змагального плейлиста Overwatch 2. На заміну йому прийде новий режим. Однак існуючі карти для "захоплення точок" як і раніше будуть іграбельними.

Дата виходу Overwatch 2 все ще не відома. Гра вийде не раніше 2022 року.

Автор: Денис Пономаренко
Новини заразКонтакти