Кіберпанк 2077 продовжує підкорювати "Гра ще не вийшла, а вже..." чарти

Cyberpunk 2077 Кіану Рівз

Нова гра від творців Відьмака вже другий тиждень тримає лідерство за обсягом виторгу в Steam.

До релізу рольової гри Cyberpunk 2077, що створюється силами студії CD Projekt RED, яка подарувала нам трилогію про відьмака Геральта, залишається всього нічого – реліз призначений на 10-е грудня і вже точно нікуди не зміститься.

У зв'язку з цим не дивно, що гра постійно миготить на новинних порталах, присвячених іграм. Так, зокрема, днями було опубліковано свіжі дані про продажі у сервісі цифрової дистрибуції Steam за минулий тиждень.

Перше місце вже другий тиждень поспіль утримують попередні замовлення на Кіберпанк 2077 – позиції, до речі, формуються на основі виторгу, яку отримав продукт за 7 днів. Друга позиція також залишилася незмінною – вона за Valve Index VR Kit, новітньою розробкою компанії Valve. Тим часом з третього рядка стартував симулятор Football Manager 2021, а Топ-5 закріпив хоррор Phasmophobia і рольова гра Hades.

Топ-10 ігор і пристроїв по виторгу в Steam:

  1. Cyberpunk 2077 (попередні замовлення)
  2. Valve Index VR Kit
  3. Football Manager 2021
  4. Phasmophobia
  5. Hades
  6. Red Dead Redemption 2
  7. Halo: The Master Chief Collection
  8. PlayerUnknown’s Battlegrounds
  9. Death Stranding
  10. DOOM Eternal
Кадр з Cyberpunk 2077 / CD Projekt RED

Читати такожКіберпанк 2077 ще не вийшов, а вже отримав порно-пародію

Варто нагадати, що спочатку Cyberpunk 2077 буде працювати на консолях PlayStation 5 і Xbox Series в режимі зворотної сумісності: вихід спеціальних "некстгенових" версій намічений на наступний рік.

В PS Store гра коштуватиме 1 999 гривень.

Раніше хтось примудрився потягти з магазину копію гри для PS4 і "пострімити" 20 хвилин прологу за Кочівника, перш ніж зловити тейкдаун від Sony. У зв'язку з цим, ми рекомендуємо нашим читачам бути пильними та остерігатися різного роду "клікбейтів".

Автор: Денис Пономаренко
Новини заразКонтакти