Який вигляд матиме iPhone 16: інсайдер злив фото iPhone 16 і iPhone 16 Pro Max

Який
вигляд матиме iPhone 16 / Колаж Главред, фото: pixabay.com, @SonnyDickson

Технічний оглядач та інсайдер Apple Сонні Діксон опублікував два зображення, які нібито демонструють дизайн iPhone 16 і iPhone 16 Pro.

Apple має оголосити про серію iPhone 16 у перші кілька тижнів вересня - технологічний гігант випускає свої флагманські iPhone щовересня протягом понад десяти років.

Технічний оглядач та інсайдер Apple Сонні Діксон опублікував два зображення, які нібито демонструють дизайн iPhone 16 і iPhone 16 Pro. Якщо це так, то цього року у звичайному iPhone очікуються великі зміни.

Що робить Apple?

Apple - американська корпорація, розробник персональних і планшетних комп'ютерів, аудіоплеєрів, смартфонів, програмного забезпечення та цифрового контенту. Штаб-квартира розташована в Купертіно, штат Каліфорнія, пише Вікіпедія.

Судячи зі знімків, є п'ять передбачуваних моделей iPhone 16 у різних кольорах. Незважаючи на те, що на них немає логотипів Apple, такого роду зливи зазвичай стосуються або прототипів пристроїв, або фіктивних моделей, які представляють можливі розміри і дизайн iPhone.

Порівняно з iPhone 15, iPhone 16 має такий вигляд, ніби у нього будуть вертикально розташовані подвійні камери, із зовнішнім виглядом, який повертається до iPhone X і тривав до iPhone 12. Починаючи з iPhone 13, Apple розташовує ці камери по діагоналі. Широко поширена думка, що Apple з року в рік вносить одну чітку зміну в дизайн, щоб спонукати людей оновити свої телефони.

Якщо кольори тут точні, iPhone 16 повернеться до однотонних колірних варіантів більш ранніх років; у лінійці iPhone 15 використовувалися дуже бліді пастельні тони.

Також Діксон опублікував фото, на якому, мабуть, зображені очікувані моделі iPhone 16 Pro Max:

Вам може бути цікаво:

Новини заразКонтакти