Interkassa на Мальті зібрала донати для України через платформу United24

Фінтех-компанія Interkassa розмістила QR-код для збору коштів на підтримку України через платформу United24 на одній з найбільших світових iGaming-конференцій Sigma (Мальта). Під час заходу компанія презентувала свої технологічні продукти та рішення та активно промоутила Україну серед іноземців.

Крім того, для заохочення іноземців донатити на локацію привезли кавуни - з нагоди звільнення Херсону. Кошти для України переказували через фандрейзингову платформу United24.

“Як соціально відповідальний бізнес з перших днів війни підтримуємо Україну. Тримаємо оборону на економічному фронті, передаємо амуніцію та техніку на передову. На Мальті вирішили використати наші можливості у міжнародному комюніті. Ми поставили собі ціль - якомога більше розповісти іноземцям про війну в Україні, донести до них важливість міжнародної допомоги нашій країні і згуртованість світу проти агресії рф, а також зібрати донати для оборони та відновлення України”, - зазначила CEO Interkassa Валентина Романенко.

За її словами, найбільш активно надсилали пожертви мешканці країн Балтії, Грузії, Молдови.

«Тема України надихала іноземців. Вже на другий день івенту величезний жовто-синій прапор зʼявився на локації у японського iGaming-провайдера. Не менше емоцій викликали кавуни на стенді. Потік охочих сфотографуватися із символом звільнення Херсону був нескінченним», - ділиться враженнями Валентина Романенко.

На Мальті Interkassa презентувала свої фінтех-продукти. Міжнародний платіжний агрегатор забезпечує бізнесу інструменти для прийому онлайн-оплат. Interkassa пропонує платіжні методи та валюти з урахуванням бізнес-моделі, сфери та географії роботи партнера.

“Через війну ми переформатували бізнес-стратегію. З перших тижнів вторгнення вийшли на ринок Польщі, Узбекистану, Азербайджану. Згодом підключили нові методи оплати в Норвегії, Польщі, Туреччині, почала працювати в Чилі, Перу, Бразилії та Нігерії. Ми активно розширюємо співпрацю в по всьому світу, пропонуючи партнерам індивідуальні фічі та надійний сервіс”, - підкреслила Валентина Романенко.

Для довідки:

Interkassa — це міжнародний агрегатор платіжних рішень, який пропонує онлайн-бізнесу 70+ платіжних методів в одному інтерфейсі. Сервіс дає змогу підключити оплати картками на сайті та в мобільному додатку, Apple Pay, Google Pay, QR-платежі, електронні гаманці. Компанія працює на ринку з 2009 року та обслуговує понад 4 000 бізнесів з усього світу. Влітку 2022 року Interkassa стала спонсором благодійного матчу із зірками футболу і шоу-бізнесу та закликала глядачів донатити на ЗСУ під час трансляції.

Автор: Олег Макаров
Новини заразКонтакти