Оновлений Google Chrome 89 отримав ряд корисних нововведень

Chrome отримав оновлення до версії 89 / Google

В апдейті змінили інтерфейс для роботи з обліковими записами, а також додали пошук по вкладках і список для читання.

Команда Google оновила браузер Chrome до версії 89 на Windows, macOS, Linux і Android. В апдейті є як візуальні нововведення, так і довгоочікувані функціональні – наприклад, з'явився пошук по вкладках і список для читання.

Крім того, в десктопної версії браузера з'явилися колірні теми оформлення для різних користувачів – це дозволяє відразу зрозуміти, під яким обліковим записом виконано вхід в браузер.

З'явився в браузері й список для читання: функція, знайома користувачам інших популярних браузерів, але якої не вистачало в Chrome. Вона відкривається після натискання відповідної іконки поруч з адресним рядком і дозволяє зберігати цікаві сторінки. Відкривається при цьому список сайтів буде розділений на прочитані та непрочитані для зручності сортування.

Ще одне корисне нововведення-пошук по вкладках, для активації якого в правому верхньому куті вікна браузера з'явився новий значок. Він показує найбільш слушні результати в міру введення ключових слів у вигляді списку з п'яти об'єктів. Якщо він з якоїсь причини не з'явився після оновлення, включити його можна вручну за допомогою команди chrome://flags/#enable-tab-search.

Апдейт доступний на Windows, Linux, macOS, iOS і Android. Chrome сам повідомить про доступність оновлення і автоматично встановить його. Вручну знайти оновлення можна наступним чином:

Раніше ми розповідали, як завантажувати файли та відвідувати веб-сторінки в Chrome, які Google вважає небезпечними.

Автор: Денис Пономаренко
Новини заразКонтакти