Творці S.T.A.L.K.E.R. 2 поділилися двома новинами – хорошою і поганою

Нові концепт-арти S.T.A.L.K.E.R. 2 / SGC

GSC Game World уточнила, що на березневій презентації Xbox гравцям не варто чекати повноцінної демонстрації Сталкера 2.

Українська студія GSC Game World засмутила тих, хто розраховував насолодитися ігровим процесом S.T.A.L.K.E.R. 2 на майбутній презентації Xbox, яка пройде 26 березня.

Студія повідомила, що на заході Microsoft гравцям не варто чекати нового геймплея – це була помилка маркетологів. Замість цього GSC підготувала тільки "відео про залаштунки розробки з показом напрацювань з гри".

Компанія перепросила за непорозуміння – 23 березня S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl виповнюється 14 років і команда готувала матеріали про процес створення S.T.A.L.K.E.R. 2 у форматі щоденників розробників. GSC Game World не планує показувати геймплей, але обіцяє, що в поточному році гравці «обов'язково побачать апдейти значніше і голосніше».

Як вибачення перед гравцями, яких минулий анонс міг ввести в оману, GSC Game World представила свіжі концепт-арти гри.

Втім, коли сам S.T.A.L.K.E.R. 2 надійде в продаж, поки невідомо. Гра готується до виходу на ПК і Xbox Series X/S. У день релізу в шутер зможуть зіграти безплатно Передплатники сервісу Game Pass.

Місяцем раніше студія GSC Game World запропонувала всім шанувальникам оцінити нову атмосферу музичну композицію з гри, що отримала назву "Zone Dreams".

Автор: Денис Пономаренко
Новини заразКонтакти