Творці глобальної модифікації для Skyrim приступили до створення нового повноцінного проєкту

Автори мода Enderal для Skyrim роблять свою гру / SureAI

Колектив повністю зосередиться на власному тайтлі, не пов'язаному зі Skyrim або іншою грою.

Незалежна німецька студія SureAI випустила останній патч під номером 1.6.4.0 для Enderal: Forgotten Stories – одного з найпопулярніших глобальних модів на Скайрім, який навіть через 10 років після релізу не перестає бути ласим шматочком для вигадливих модерів.

Щоправда, від початкової гри Тодда Говарда у ньому майже нічого не залишилося: мод переносить гравця в новий світ з власним лором і історією, новими навичками, бойовою системою і безліччю інших оригінальних механік.

Так, з патчем 1.6.4.0 були виправлені деякі баги пов'язані з зображенням завданої шкоди та зі зниканням предметів, були виправлені багато помилок в тексті та підкориговані звукові файли, а також додана корейська локалізація. Патч повністю справний на англійській і німецькій версіях модифікації – для інших мов ще потрібне невелике доопрацювання.

Днями розробники залишили повідомлення на своєму сайті, що у них не залишилося більше вільного часу для підтримки Enderal, адже вони приступили до створення самостійної комерційної гри. І, як сподівається команда SureAI, її повноцінний анонс відбудеться вже у 2021 році.

Раніше ми розповідали про глобальну модифікацію для культової рольової гри Gothic II, реліз якої відбудеться пізніше цього року. Модифікація додасть близько 40 годин ігрового процесу і складного сюжету з непередбачуваними поворотами. У ній буде більш як 150 квестів з варіативним проходженням і близько 200 випадкових подій. Персонажі матимуть правдиві передісторії та особисті цілі, а також професійну озвучку.

Модифікація буде доступна в Steam безкоштовно, але для гри буде потрібно Gothic 2: Gold Edition.

Автор: Денис Пономаренко
Новини заразКонтакти