Топ 10 найкращих безплатних програм для ефективної роботи з Android

Найкращі програми для Android / Reuters

У даній замітці представлено список найкорисніших на просто цікавих додатків, які прокачають ваш смартфон або планшет.

У стандартну збірку будь-якого смартфона на операційній системі Android входить досить мізерний набір програм, який не покриває і половини щоденних вимог більшості користувачів.

Для цього, розробники різних додатків щодня трудяться, аби кожен власник Android пристрою максимально ефективно і комфортно використовував всі можливості свого апарату.

У даній замітці представлено список найкорисніших на просто цікавих додатків, які прокачають ваш смартфон або планшет.

GeForce Now

Додаток, який дозволяє грати в вимогливі комп'ютерні ігри на вашому смартфоні. Причому адаптація цих ігор під Android зовсім не обов'язкова. Всі скрипти обробляються на спеціальному сервері, і смартфону користувача передається тільки готовий відеопотік, який транслюється на екрані.

Затримки мінімальні, а при стабільному і швидкому Інтернеті, грати в улюблені ігри можна абсолютно комфортно. Завантажити GeForce Now.

AirDroid

Безплатна програма, яка дозволяє обмінюватися файлами з комп'ютером або ноутбуком без використання проводів. Для успішної взаємодії достатньо мати доступ до мережі Інтернет, а також наявність клієнта програми на обох пристроях.

Синхронізація відбувається без проблем, втім, швидкість переміщення файлів сильно залежить від швидкості завантаження підключеного Інтернету. Деякі функції програми заблоковані та відкриваються тільки з покупкою платної версії.

Однак, навіть безплатний варіант – це відмінне рішення, коли під рукою немає USB-кабелю. Завантажити AirDroid.

FBReader

Прекрасний додаток для роботи з книгами та текстами. Підтримує безліч форматів цифрових книг. Крім того, всі книги зручно кластеризуються по авторах, назвах і темах. Є можливість створювати персональні розділи з улюбленими серіями.

Також, передбачена можливість синхронізації різних пристроїв через хмару, щоб читати книги з усієї техніки саме з того місця, де закінчили попереднє читання. Завантажити FBReader.

WPS Office Lite

Повністю безплатний пакет офісних програм. WPS Office Lite підтримує всі популярні розширення файлів. За допомогою даних утиліт, можна легко і зручно працювати з текстовими та табличними файлами.

Формально, це аналог відомого всім набору програм Microsoft Office, проте на відміну від нього WPS поширюється у вільному доступі. Завантажити WPS Office Lite.

Monefy

Додаток для планування бюджету. Володіє простим інтуїтивним інтерфейсом, який дозволить швидко розібратися в програмі. Статистика, що збирається утилітою, зручна і легко подає інформацію за допомогою ефектів візуальної графіки. Використовуючи Monefy, можна легко зрозуміти, куди й на що йдуть гроші.

Також, передбачена темна тема оформлення і віджети для робочого столу. Завантажити Monefy.

DroidCam

DroidCam – це спеціальний комплекс програмних рішень, який дозволяє підключати Android-пристрій до персонального комп'ютера з метою використання мобільної камери телефону як вебкамера. Сам комплекс складається з двох частин: спеціалізованого клієнта під Windows і Android-Додатки.

В процесі настройки, обидві частини DroidCam спаровуються між собою одним з двох доступних варіантів: за допомогою USB-кабелю або мережі WiFi. В результаті камера телефону транслюється на ПК користувача, зберігаючи при цьому високу продуктивність і швидкості передачі даних. Такий варіант ідеально підійде для проведення онлайн-зустрічей у Zoom, Skype, Teams або будь-яких інших платформах.

Для того, щоб почати використовувати камеру телефону як вебкамера, необхідно попередньо завантажити droidcam для ПК. Зробити це можна на DroidCam офіційний сайт або будь-яких інших перевірених джерел. Після цього потрібно встановити клієнт, слідуючи покрокової інструкції. Також, для правильної роботи, знадобиться Android-додаток програми. DroidCam apk можна завантажити та встановити у магазині додатків Google Play.

Google Перекладач

Офіційний аналог Перекладача Google для мобільних пристроїв. Додаток Швидке, підтримує переклад всіх відомих мов, а також дозволяє перекладати текст з фото і навіть відео. Крім того, доступна функція розпізнавання мови в режимі реального часу. Відмінний додаток, який дозволяє швидко перевести потрібний текст.

До того ж після завантаження словників мови починає працювати в офлайн режимі. Завантажити Google Перекладач.

SoundCloud

Потоковий сервіс для прослуховування музики. Треки поширюються абсолютно легально, а бібліотека записів вміщує в собі кілька мільйонів пісень, які оновлюються щодня. До того ж сервіс автоматично викачує треки на телефон (функцію можна відключити при необхідності), що дозволяє прослуховувати музику офлайн.

Відмінний і зручний додаток для кожного меломана. Завантажити SoundCloud.

Dropbox

Додаток, який відкриває доступ до використання Інтернет-диска об'ємом у 2 ГБ. Для взаємодії з ним досить мати з'єднання з глобальною мережею. Працює скрізь, а тому проблем з доступом виникати не буде.

Відмінна пропозиція для тих, у кого вічно не вистачає пам'яті на смартфоні. Завантажити Dropbox.

Twitch

Мобільний додаток популярної платформи для стрімінга. На платформі існують не тільки канали, присвячені геймінгу. Тут можна знайти буквально все. Від музичних каналів, до каналів про садівництво. Від каналів з в'язання до освітніх каналів з математики.

Додаток відмінно оптимізовано, а сама платформа радує швидким завантаженням і безперебійною роботою. Завантажити Twitch.

Раніше ми порівняли п'ятірку найпопулярніших браузерів, які можуть потягатися з Google Chrome.

Автор: Денис Пономаренко
Новини заразКонтакти