Завалить снігом і заморозить до -14 градусів: Україну атакує новий циклон

Синоптики дали прогноз на 1 лютого / УНІАН

Циклон принесе в Україну снігопади і дощі.

На початку лютого в Україні погоду визначатиме циклон, який принесе снігопади, мокрий сніг, ожеледь, налипання мокрого снігу, а також дощ, розповіла синоптик Наталка Діденко.

Як розповіла вона в Facebook, погода буде характеризуватися чередуванням морозу і відлиги.

За її прогнозом, 1 лютого в центральних областях, на півночі, на Харківщині, в Одеській і Миколаївській областях - снігопади, сніг буде змішуватися з мокрим снігом, на Харківщині, Одеській, Миколаївській і в більшості центральних областей стане переважати дощ.

На Волині, у Рівненській, більшості Львівщини та Закарпаття, а також у Запорізькій, Херсонській, Донецькій, Луганській областях та в Криму опадів не передбачається. Водночас на сході України південно-східний вітер очікується штормовим.

Температура повітря 1 лютого:

Зазначимо, що за даними Укргідрометцентру, 1 лютого по всій Україні, крім північно-західної частини, невеликий, місцями помірний сніг, вдень у південно-східній частині переважно дощ, у більшості центральних, вночі в Одеській, Миколаївській та Харківській областях, вдень у більшості північних областей значний сніг та мокрий сніг, а вдень у Кіровоградській, Черкаській, Полтавській, Сумській та Харківській областях - налипання мокрого снігу, ожеледь.

Прогноз Укргідрометцентру:

/ meteo.gov.ua

Читати такожУкраїнців попередили про суворі морози: коли чекати -18 градусів

Автор: Олексій Тесля
Новини заразКонтакти